Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Συνάντηση Λιόλιου-Βασιλακόπουλου στα γραφεία της ΕΟΚ

Με θέμα συζήτησης τις αρχαιρεσίες στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης συναντήθηκαν σήμερα (21/9) ο Βαγγέλης Λιόλιος και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, στα γραφεία της ΕΟΚ. Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, επισκέφθηκε τον νυν πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, όπως έκανε γνωστό ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα Πατρών.

Η συζήτηση των δύο ανδρών έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και διήρκησε περισσότερο από μία ώρα. Ο Βαγγέλης Λιόλιος ενημέρωσε τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για την πρόθεσή του να ξεκινήσει τις επισκέψεις στις επιμέρους Ενώσεις, στις οποίες θα αναλύσει το πρόγραμμά του.

Στο μεταξύ, ο παλαίμαχος διεθνής φόργουορντ, Κώστας Τσαρτσαρής, ανακοίνωσε σήμερα πως θα θέσει υποψηφιότητα στις αρχαιρεσίες της ΕΟΚ στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου. Λίγες ημέρες νωρίτερα, τη στήριξή του στον Βαγγέλη Λιόλιο και την υποψηφιότητά του είχε γνωστοποιήσει ένας ακόμη παλαίμαχος διεθνής φόργουορντ, ο Δήμος Ντικούδης. Ο Τσαρτσαρής και ο Ντικούδης υπήρξαν συμπαίκτες στην εθνική ανδρών που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου το 2005. 

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

 

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness