Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Το ταξίδι του υπουργού στην Αμερική και το «Αυγό του Κόκορα»

Το Σάββατο επιστρέφει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος από τις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται από την αρχή της εβδομάδας. Συγκεκριμένα ταξίδεψε στην Ουάσιγκτον που είχε τετ α τετ με τον Αμερικανό ομόλογο του, υπουργό Εσωτερικής Ασφαλείας ενώ συναντήθηκε και με Αμερικάνους αξιωματούχους από τον τομέα Ασφάλειας και Δικαιοσύνης ενισχύοντας έτσι περαιτέρω την στρατηγική συνεργασία με τις ΗΠΑ στον τομέα της ασφάλειας.

Στο πλαίσιο αυτό σύμφωνα με πληροφορίες ο Τάκης Θεοδωρικάκος είχε προγραμματίσει επαφές με στελέχη που ειδικεύονται στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη πάντως κατά την παραμονή του στην Ουάσιγκτον θα συναντήσει, όπως είναι φυσικό και τις ομογενειακές οργανώσεις, ενώ η τελευταία του επαφή θα είναι με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο.

Δείπνο στο Αυγό του Κόκορα

Στο «Αυγό του Κόκορα» ο Ανδρέας Λοβέρδος έκανε χθες το βράδυ το τραπέζι σε 17 πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ που στηρίζουν την υποψηφιότητα του.

Στην συνάντηση στο γνωστό στέκι στο Μεταξουργείο βρέθηκαν οι: Δημαράς Γιάννης, Παναγούλης Στάθης, Αποστολίδης Λουκάς, Ασκητής Θάνος, Βαρδίκος Πυθαγόρας, Γιαννακόπουλος Γιάννης, Θεοδώρου Χρήστος, Καρράς Γιώργος, Κλαυδιανού Μαρία, Λάλος Κανέλος, Λιντζέρης Δημήτρης, Μαλιώρη Μένη, Μποτόπουλος Κώστας, Παπαγεωργίου Θανάσης, Παπαδάτος Γιάννης, Τζιόλας Λευτέρης, Τσιρώνης Δημήτρης.

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

randomness