Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αρνητικό PCR τεστ από τον Μέσι, που επιστρέφει στην Γαλλία

Μετά από μια εβδομάδα καραντίνας στο Ροσάριο, ο Μέσι βγήκε αρνητικός στο τεστ PCR και θα ταξιδέψει στο Παρίσι τις επόμενες ώρες. 
 Ο Αργεντινός εξετάστηκε θετικός στην Covid-19 κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων στην πατρίδα του και καθυστέρησε την επιστροφή του στη Γαλλία. Αν και έχει ήδη αναρρώσει, δεν είναι γνωστό εάν θα είναι σε κατάσταση για να αγωνιστεί  απέναντι στη Λιόν την Κυριακή ή αν ο Ποτσετίνο θα προτιμήσει να τον αφήσει να ξεκουραστεί. Ο Μέσι αναμένεται στο Παρίσι έως την Παρασκευή. 

 Μετά το αρνητικό τεστ του Μέσι, τώρα υπάρχουν πέντε ποδοσφαιριστές της Παρί ΣΖ που παραμένουν απομονωμένοι σύμφωνα με το πρωτόκολλο κατά της Covid-19: Σέρχιο Ρίκο, Μπιτουμαζάλα, Χουάν Μπερνάτ, Ντανίλο και ο Ντοναρούμα. Η Παρί ΣΖ επιβεβαίωσε χθες την είδηση ότι και ο Ιταλός τερματοφύλακας  είναι θετικός στην Covid-19, λίγες ώρες αφότου έπαιξε βασικός στο Κύπελλο Γαλλίας κόντρα στη Βαν.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

Ο πνευματικός κόσμος της Λαμίας και της Φθιώτιδας, θρηνεί την απώλεια του Ακαδημαϊκού δασκάλου Τριαντάφυλλου Παπαναγιώτου.Ο Τριαντάφυλλος Παπαναγιώτου ήταν δάσκαλος...