Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΕΕ: Τον Ιούνιο η παρουσίαση της γνωμοδότησης της Κομισιόν στο ερωτηματολόγιο της Ουκρανίας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Τι αναφέρει στο twitter η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν

«Επιθετικά διπλωματική» θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος την σημερινή αντίδραση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην «φιέστα» του Ρώσου προέδρου με την στρατιωτική παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας για τον εορτασμό της 77ης επετείου της νίκης της Σοβιετικής Ένωσης επί της ναζιστικής Γερμανίας.

Νέα επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι είχε η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν.

Τον Ιούνιο η γνωμοδότηση για το ερωτηματολόγιο

Η Κομισιόν στοχεύει να παρουσιάσει τον Ιούνιο τη γνωμοδότησή της σχετικά με το ερωτηματολόγιο της Ουκρανίας για την ένταξή της στην ΕΕ.

«Την Ημέρα της Ευρώπης συζητήσαμε την υποστήριξη της ΕΕ και την ευρωπαϊκή πορεία της Ουκρανίας. Ανυπομονώ να λάβω τις απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο για την ένταξη στην ΕΕ. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στοχεύει να παρουσιάσει τη γνωμοδότησή της τον Ιούνιο», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

ΠΗΓΗ:IN.GR

    

 

Απόψεις

Αθήνα, 23/06/2022Χθες το απόγευμα είχα την ευκαιρία να βρεθώ με τον Υπουργό Υγείας κ. Θανάση Πλεύρη και συζητήσαμε διάφορα θέματα για το ΛΑΪΚΟ Νοσοκομείο, για το...
randomness