Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Φλόριντα: Έπιασε αλιγάτορα με κάδο σκουπιδιών

Viral έχει γίνει ένας 26χρονος, ο οποίος χρησιμοποιώντας έναν κάδο ανακύκλωσης, αιχμαλώτισε έναν αλιγάτορα που τριγυρνούσε αμέρημνος δίπλα στα σπίτια, σε γειτονιά της Φλόριντα.

Όταν η κόρη του 26χρονου Eugene Bozzi του είπε οτι έξω απο το σπίτι τους κυκλοφορεί ένας αλιγάτορας, εκείνος νόμιζε οτι επρόκειτο για μικρού μεγέθους ερπετό. Όταν όμως αντιλήφθηκε οτι ήταν μήκους πάνω απο 1,5 μέτρο, τρόμαξε λίγο αλλά δεν πτοήθηκε.

Δεν ξέρω τις διαδικασίες, κι έτσι το έκανα με τον δικό μου τρόπο" δήλωσε ο βετεράνος του αμερικανικού στρατού από τη Φλόριντα και περιέγραψε πως έπιασε το μεγάλο ερπετό.

Πήρε τον κάδο ανακύκλωσης του σπιτιού του, πλησίασε τον αλιγάτορα και ζήτησε από όσους είχαν συγκεντρωθεί γύρω του, να του πουν πότε το κεφάλι θα έμπαινε μέσα στον κάδο καθώς δεν είχε οπτική επαφή.

Όταν αυτό συνέβη, μετά απο ώρα καθώς ο αλιγάτορας αντιστεκόταν,  ο 26χρονος έκλεισε γρήγορα το καπάκι του κάδου και τον σήκωσε όρθιο, με αποτέλεσμα αλιγάτορας να πέσει στο εσωτερικό του.

Στη συνέχεια, ο Bozzi τσούλησε τον κάδο σε κοντινή λίμνη όπου και τον απελευθέρωσε. Βέβαια, μόλις άφησε τον κάδο και άνοιξε το καπάκι, ο 26χρονος άρχισε να τρέχει μακριά για να επιστρέψει αργότερα να πάρει τον κάδο του.

Ο αλιγάτορας βγήκε, στην αρχή έμεινε ακίνητος για λίγο, αλλά μετά άρχισε να κινείται προς τη λίμνη.

"Σκέφτηκα 'θα το απομακρύνω, γιατί πιθανότατα είναι πεινασμένο'", δήλωσε ο πρώην στρατιωτικός προσθέτοντας οτι το μόνο που είχε στο μυαλό του ήταν να προστετεύσει τα παιδιά, τόσο τα δικά του όσο και της γειτονιάς.

ΠΗΓΗ NEWS247.GR

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness