Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Γαλλία: Ο 18χρονος που αποκεφάλισε τον καθηγητή είχε πληρώσει μαθητές του για να του δώσουν πληροφορίες

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το στυγερό έγκλημα που έχει παγώσει τη Γαλλία

 
Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το στυγερό έγκλημα που έχει παγώσει τη Γαλλία, με τον 18χρονο Μουσουλμάνο Αμπντουλάχ Ανζόροφ να μαχαιρώνει και εν συνεχεία να αποκεφαλίζει τον καθηγητή Ιστορίας Σαμιέλ Πατί, επειδή παρουσίασε σκίτσα του Μωάμεθ μέσα στην τάξη. Υπό καθεστώς σοκ η Γαλλία, με τον υπουργό Εσωτερικών να ανακοινώνει αστυνομικές επιχειρήσεις εναντίον «δεκάδων» ατόμων από το ισλαμικό κίνημα.

Την ίδια ώρα, το στυγερό έγκλημα έχει τροφοδοτήσει έναν δημόσιο διάλογο στη Γαλλία για το αν θα πρέπει να φρουρούνται οι εκπαιδευτικοί για την προστασία τους.  Οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν με τον κοινή γνώμη και τους πολιτικούς να διερωτώνται αν θα πρέπει να φρουρούνται οι εκπαιδευτικοί, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro». Ο πρωθυπουργός της χώρας Ζαν Καστέξ δήλωσε ότι η κυβέρνηση εργάζεται πάνω σε μια στρατηγική για την καλύτερη προστασία των καθηγητών από απειλές.
 
ΠΗΓΗ: protothema
 
 

    

Απόψεις

Σε επίπεδα συναγερμού η αιθαλομίχλη στο Καρπενήσι την τελευταία εβδομάδα. Οι καιρικές συνθήκες και οι αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικό ρεύματος, ανάγκασαν τους πολίτες...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness