Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η πλήρως ηλεκτρική τετρακίνητη Mustang Mach-E GT με τους 465 ίππους «πιάνει» τα 100 χλμ/ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα

Η Ford αποκάλυψε για πρώτη φορά στην Ευρώπη την νέα Mustang Mach-E GT, η οποία έχει την ικανότητα να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ/ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα.

Στην πράξη, κανένα άλλο αυτοκίνητο στην κατηγορία του δεν μπορεί να επιταχύνει ταχύτερα από το συγκεκριμένο μοντέλο. Πρόκειται για ένα προηγμένο SUV που διαθέτει τετρακίνηση και τροφοδοτείται από μπαταρία και ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 465 ίππων. Το σύστημα κίνησης αποτελείται από δύο ηλεκτροκινητήρες που κατανέμουν τη διαθέσιμη ροπή των 830 Nm ανεξάρτητα στον εμπρός και πίσω άξονα για ακόμα πιο άμεση απόκριση. Η τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου περιορίζεται από τον ηλεκτρονικό κόφτη στα 200 χλμ/ώρα. Η αυτονομία του αγγίζει τα 500 χιλιόμετρα.

Η Ford ανακοίνωσε ότι οι αγοραστές της Mustang Mach-Ε- που θα προβούν σε παραγγελία του μοντέλου από φέτος μέχρι και το 2021 θα μπορούν να απολαμβάνουν πέντε χρόνια δωρεάν πρόσβαση στο δίκτυο φόρτισης Ford Pass, το οποίο έχει αυξηθεί κατά 25% σε λιγότερο από ένα χρόνο και τώρα περιλαμβάνει πάνω από 155.000 σταθμούς φόρτισης σε όλη την Ευρώπη. Επιπρόσθετα, οι κάτοχοι του μοντέλου θα επωφελούνται από τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης για ένα χρόνο στο δίκτυο ταχείας φόρτισης της κοινοπραξίας IONITY που τώρα έχει δημιουργήσει πάνω 270 σταθμούς με στόχο ο αριθμός αυτός να φτάσει τους 400 μέχρι το τέλος της χρονιάς.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

 

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness