Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κλειστό παραμένει το διεθνές αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης

Η αναστολή των πτήσεων στο διεθνές αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης παρατάθηκε ως το μεσημέρι, εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης, ενώ το κύμα κακοκαιρίας παρέλυσε τις μετακινήσεις στην πόλη των 16 εκατομμυρίων κατοίκων.

«Η αναστολή των πτήσεων παρατάθηκε ως τις 12:00 (σ.σ. ώρα Ελλάδας) εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών», ανέφερε η εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης στον ιστότοπό του.

Οι τουρκικές αρχές κήρυξαν αργία τη σημερινή ημέρα για όλο το προσωπικό του δημόσιου τομέα για να μειωθούν οι μετακινήσεις.

Ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης, ο Αλί Γερλίκαγια, ενημέρωσε μέσω Twitter ότι δεν θα επιτρέπεται η μετακίνηση ΙΧ αυτοκινήτων στο οδικό δίκτυο ως το μεσημέρι, καθώς συνεχίζονται οι προσπάθειες συνεργείων για να ανοίξουν και να καθαρίσουν τους δρόμους.

Πλάνα που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές εικονίζουν βαριά οχήματα και αυτοκίνητα αποκλεισμένα στο χιόνι.

Χθες Δευτέρα ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, η Turkish Airlines, ακύρωσε όλες τις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, αφού αποφασίστηκε η αναστολή της λειτουργίας του.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

    

 

Απόψεις

Γράφει ο Παναγιώτης Βασιλείου Ξεκινά από την 1η Ιουνίου, η επιβολή τέλους ανακύκλωσης για πλαστικά μπουκάλια pvc. Tο τέλος θα αποδίδεται στον Ελληνικό Οργανισμό...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness