Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Tσέφεριν για Σασόλι: «Ένας αληθινός φίλαθλος, ένας πρωταθλητής της ευρωπαϊκής Δημοκρατίας»

    Ανάμεσα στα πολλά συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, είναι και αυτό του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο οποίος -με την σειρά του- εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, «αποτίοντας φόρο τιμής σε έναν αληθινό φίλαθλο του ποδοσφαίρου, πρωταθλητή της ευρωπαϊκής Δημοκρατίας και πρωταθλητή των αξιών, που εργάστηκε για το καλό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».

    Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, είπε χαρακτηριστικά: «Ο Νταβίντ ενθουσιαζόταν κάθε φορά που μιλούσαμε για το ποδόσφαιρο και την δύναμη που έχει να καταπολεμήσει την ανισότητα και να ωφελήσει τους πολίτες και τις κοινότητες σε όλη την Ευρώπη. Μας έχει τιμήσει με τη συνεργασία του και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για λόγους και αξίες που υποστήριξε. Θυμάμαι με αγάπη τον εναρκτήριο αγώνα του Euro 2020 στη Ρώμη και εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του». 

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

Γράφει ο Παναγιώτης Βασιλείου Ξεκινά από την 1η Ιουνίου, η επιβολή τέλους ανακύκλωσης για πλαστικά μπουκάλια pvc. Tο τέλος θα αποδίδεται στον Ελληνικό Οργανισμό...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness