Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ “ΣΥΓΧΡΟΝΟ”

Στον πεζόδρομο της οδού Καλύβα-Μπακογιάννη, στην Πλατεία Λαού, εδρεύει το φροντιστήριο “Σύγχρονο”, Θετικού και Οικονομικού Προσανατολισμού, των κυρίων Γιώργου Νικολούτσου και Νίκου Χολέβα. Με μεγάλη πορεία που ξεκινά από το 1992 όταν συστήθηκε, έχει καταξιωθεί ως ένα από τα κορυφαία φροντιστήρια προετοιμασίας μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου.

Ο κύριος Γιώργος Νικολούτσοςκατάγεται από την Κύμη Ευβοίας. Φοίτησε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από όπου απέκτησε την ιδιότητα του Φυσικού, ενώ κατέχει δίπλωμα Masterτου ImperialCollegeστην Πυρηνική Μηχανική. Διδάσκει ως καθηγητής φροντιστηριακών μαθημάτων από το 1981 και είναι ιδιοκτήτης φροντιστηρίων από το 1990. Είναι εκλεγμένος Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας.

Ο κύριος Νίκος Χολέβας έχει καταγωγή από την πόλη της Λαμίας και είναι Μαθηματικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών. Ως καθηγητής δραστηριοποιείται από το 1987, με αποκλειστική απασχόληση και εκείνος σε φροντιστήρια, είναι δε συνιδιοκτήτης του φροντιστηρίου “Σύγχρονο”, από ιδρύσεως του.

Στο “Σύγχρονο” υλοποιείται το όνειρο της επιτυχίαςμε σκληρή και αποτελεσματική δουλειά, με καταξιωμένους και έμπειρους καθηγητές, πάντα σε συνεργασία με τους μαθητές και τους γονείς. Την καλύτερη απόδειξη για αυτό, αποτελούν, κάθε χρόνο, οι επιδόσεις των μαθητών του φροντιστηρίου που τους κατατάσσουν  μεταξύ των αρίστων, σε τοπικό αλλά και πανελλαδικό επίπεδο!

Ενδεικτικά, το 2005, πανελλαδικά στο μάθημα της Φυσικής κατεύθυνσης αρίστευσαν μόνο 5 (πέντε) μαθητές. Ένας από τους αριστούχους, με βαθμό 19,9,  ήταν μαθητής του φροντιστηρίου “Σύγχρονο” και τώρα σταδιοδρομεί ως γιατρός!

Στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης, την τριετία 2011-2013, μαθητές του φροντιστηρίου είναι αυτοί που πέτυχαν τον 1ο βαθμό στα λύκεια της Φθιώτιδας.

Φέτος (2016), στο 1ο και το 3ο Λύκειο Λαμίας, τον 1ο βαθμό στα Μαθηματικά Θετικού Προσανατολισμού πέτυχαν μαθητές του “΄Σύγχρονου”.

Για το “Σύγχρονο” οι σημαντικότερες επιτυχίες δεν σταματούν μόνο στις βαθμολογίες αλλά διευρύνονται με την συστηματική εισαγωγή των μαθητών του  μεταξύ των πρώτων  σε υψηλόβαθμες σχολές των Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., όπως η ΣΣΑΣ Ιατρικής και Οικονομικών, καθώς και σε Στρατιωτικές σχολές.

Το ποσοστό των μαθητών που εισάγονται συστηματικά σε Α.Ε.Ι. ξεπερνά το 80%!

Οι μαθητές εφοδιάζονται με όλες τις απαραίτητες γνώσεις για την επιτυχή προαγωγή τους στις τάξεις του Γυμνασίου και Λυκείου, σε ολιγομελή τμήματα,  όπου διδάσκονται όλα τα μαθήματα εκτός των Φιλολογικών μαθημάτων.

Για το «βαρύ» πρόγραμμα του Λυκείου και των Πανελληνίων εξετάσεων, οι κύριοι Νικολούτσος και Χολέβας έχουν μεριμνήσει, ώστε οι μαθητές να αποκτούν υψηλό επίπεδο γνώσεων, μέσα από την προσωπική τους επαφή με κάθε μαθητή για την εμπεριστατωμένη και υπεύθυνη υποστήριξη των αναγκών τους, την εξάλειψη των  εκπαιδευτικών κενών – που αποτελεί το κύριο μέλημα του φροντιστηρίου, ενώ τους συνδράμει και σε θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Ψυχολογικής Υποστήριξης και Αρωγής.

Μεγάλη βαρύτητα δίνεται και στα προγράμματα μεταλυκειακών μαθημάτων προετοιμασίας, με ευέλικτο διδακτικό ωράριο, ώστε να ικανοποιούνται οι υψηλές απαιτήσεις των μαθητών που επαναλαμβάνουν την προσπάθειά τους.

Παρέχεται επίσης η δυνατότητα  σχηματισμού «κλειστών» τμημάτων, κατόπιν συνεννόησης.

Για την ενίσχυση των μαθητών κατά τη διάρκεια της κατ’ οίκον μελέτης, δίνονται πλήρεις διδακτικές σημειώσεις και πληθώρα ασκήσεων, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Με γνώμονα την οικονομική περίοδο που διανύουμε και με σεβασμό προς τους γονείς, τα δίδακτρα του φροντιστηρίου έχουν διαμορφωθεί σε… «σύγχρονα» επίπεδα, χωρίς όμως να φτάνουν σε επίπεδα ευτελισμού, φαινόμενο σύνηθες στην εποχή που διανύουμε.

 

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Από το 1992, «Υλοποιεί το όνειρο της επιτυχίας».

 

Πληροφορίες για τα τμήματα και εγγραφές γίνονται καθημερινά στη γραμματεία του φροντιστηρίου.

Φωτογραφίες