Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ “ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ”

Η Γνώση για τον Γιάννη Τσουράκη και το Κέντρο Ιδιαιτέρων Μαθημάτων “ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ” είναι μια διαρκής διαδικασία προσωπικής εξέλιξης και καλλιέργειας, που στόχο έχει τη βελτίωση της ζωής μέσα από τη μαθησιακή διαδικασία.

Ο Γιάννης Τσουράκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και είναι απόφοιτος του τμήματοςΦιλολογίας. Είναι ενεργό μέλος του Συνδέσμου Φιλολόγων Φθιώτιδας, καθώς επίσης του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Φθιώτιδας, ενώ δεν παραλείπει να παρακολουθεί εκπαιδευτικά σεμινάρια Διδακτικής της Γλώσσας μέσω του Συνδέσμου.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με αληθινές γνώσεις, μεγάλη διδακτική πείρα και ισχυρή μεταδοτικότητα, προπάντων όμως, με απεριόριστη αγάπη για τη δουλειά του.

Τα πρώτα βήματα ως καθηγητής ο Γιάννης Τσουράκης τα έκανε το 1996, όταν ανέλαβε να καθοδηγήσει τους πρώτους μαθητές του μέσα από ιδιαίτερα μαθήματα.

Από το 1997 μέχρι και το 2000, εργάστηκε τόσο σε ομαδικά φροντιστήρια όσο και ως καθηγητής κατ’ οίκον ιδιαιτέρων μαθημάτων. Παρά τη νεαρή τότε ηλικία του, ο Γιάννης Τσουράκης κατάφερε να διδάξει άριστα και να προετοιμάσει κατάλληλα τους μαθητές του, με αποτέλεσμα να επιτύχουν την εισαγωγή τους σε υψηλόβαθμες σχολέςμε βαθμολογίες από 18 και πάνω.

Μάλιστα, οι άριστες επιδόσεις στα Αρχαία Ελληνικά και τα Λατινικά των πρώτων εκείνων μαθητών έγιναν η έμπνευση για να ονομάσει το φροντιστήριό του “ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ”!

Το 2000 το όνειρο του Γιάννη Τσουράκη να ηγηθεί του δικού του φροντιστηρίου πραγματώνεται. Από την πρώτη στιγμή, τολμά να καινοτομήσει, εισάγοντας πρώτος το «κλειστό» group διδασκαλίας με 3-5 μαθητές. Τα ολιγομελή τμήματα που εστιάζουν στην κάλυψη των ατομικών αναγκών κάθε μαθητή, φέρνουν συνεχείςάριστες επιδόσεις, δικαιώνοντας την επιλογή του.

Κατά την τριετία 2013-2015, το ποσοστό των επιτυχιών του “ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ” ανήλθε στο 95% με τους μαθητές του να εισάγονται στις σχολές επιλογής τους με βαθμούς που κυμαίνονταν κοντά στο “20”!

Το 2015, αποτέλεσε χρονιά ορόσημο για το “ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ” του Γιάννη Τσουράκη, μετην επιτυχία του μαθητή ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΛΤΣΑΚΗ, ο οποίος πέρασε πανελληνίως πρώτος στην Σχολή Αστυφυλάκων.

Από τη φετινή σχολική χρονιά το “ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ” εξελίσσεται και μετατρέπεται σε πραγματικό Κέντρο Ιδιαιτέρων Μαθημάτων. Η 20ετής προσωπική πείρα του Γιάννη Τσουράκη ως φιλολόγου στο χώρο των φροντιστηρίων, σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την εμπειρία των υπολοίπων συνεργατών του, εγγυώνται το ΑΡΙΣΤΟ αποτέλεσμα για μαθητές με στόχους!

Το Κέντρο Ιδιαιτέρων Μαθημάτων “ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ” παρέχει στους μαθητές του τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν για το Γυμνάσιο και το Λύκειο ιδιαίτερα μαθήματα, καθώς και μαθήματα σε κλειστές ομάδες.

Πρόκειται για το μοναδικό εξειδικευμένο φροντιστήριο Ιδιαιτέρων Μαθημάτων στην πόλη της Λαμίας. Ένας από τους στόχους του Κέντρου και του Γιάννη Τσουράκη προσωπικά, είναι να τεθούν γερές βάσεις, ώστε οι μαθητές να καταφέρουν να επιλύουν μόνοι τους ασκήσεις και να αποκτήσουν το γνωστικό υπόβαθρο για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των εξετάσεων σε οποιαδήποτε τάξη.

Στο “ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ” οι διδάσκοντες είναι εξειδικευμένοι και έμπειροι στα ιδιαίτερα μαθήματα, διεξάγοντας ποιοτικό μάθημα ακόμα και με δίδακτρα… ομαδικού φροντιστηρίου. Παράλληλα, υπεύθυνα και μεθοδικά οργανώνουν σε συνεργασία με το μαθητή τη μελέτη του.

Φυσικά, το ιδιαίτερο μάθημα γίνεται σε κατάλληλα εκπαιδευτικά τραπέζια, όπως αρμόζει, ενισχύοντας έτσι τη συμμετοχή του μαθητή στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Συχνά, στην τάξη για την διευκόλυνση της παράδοσης του μαθήματος, χρησιμοποιούνται πολυμέσα.

Το βοηθητικό υλικό του Κέντρου Ιδιαιτέρων Μαθημάτων σε σημειώσεις και ασκήσεις παρέχεται χωρίς οικονομική επιβάρυνση, ενώ τακτικά πραγματοποιούνται σεμινάρια Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού από ειδικό προς τους μαθητές δωρεάν.

Στόχος του Κέντρου Ιδιαιτέρων Μαθημάτων είναι οι μαθητές του να φτάσουν στις ΑΡΙΣΤΕΣ επιδόσεις τους, κατακτώντας την Γνώση με απλό και κατανοητό τρόπο.

Εγγραφές και ενημέρωση για τα προγράμματα σπουδών γίνονται καθημερινά στη Διεύθυνση του Κέντρου Ιδιαιτέρων Μαθημάτων “ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ”.

Φωτογραφίες

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.