Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ακούει κανείς στο 1135 ;

Στο ελληνικό κράτος όλα αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός του κράτους αντιμετωπίζεται ως το ισχυρότερο όπλο της κυβέρνησης για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Αυτό ισχύει περισσότερο στα λόγια γιατί στην πραγματική ζωή, η εικόνα που εισπράττουν οι πολίτες από την επαφή τους με τις υπηρεσίες του κράτους είναι εντελώς διαφορετική. Τη λειτουργία μιας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.
Συγκεκριμένα από τον Μάρτιο του 2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία υποτίθεται ότι επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό.
Πριν λίγες ημέρες ένας συμπολίτης μας στη Λαμία μετά από μοριακό έλεγχο που έκανε διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Ακολούθησε το υγειονομικό πρωτόκολλο και μπήκε σε καραντίνα στο σπίτι του με ήπια συμπτώματα.
Μετά από μια εβδομάδα θέλησε να ενημερωθεί για τα επόμενα βήματα που θα έπρεπε να ακολουθήσει και άρχισε να τηλεφωνεί στον μαγικό αριθμό 1135.
Δεν σήκωνε κανένας το τηλέφωνο.
Προσπαθούσε συνεχώς επί δύο ώρες αλλά εις μάτην.
Αγανακτισμένος τηλεφώνησε στο Νοσοκομείο Λαμίας αλλά οι άνθρωποι εκεί δήλωναν αναρμόδιοι και του συνέστησαν να απευθυνθεί στον ΕΟΔΥ.
Ο συμπολίτης μας συνέχισε τα τηλέφωνα αλλά δυστυχώς αυτό που εισέπραττε από την άλλη άκρη του σύρματος δεν ήταν η ενημέρωση αλλά μια απέραντη σιωπή ! Φαίνεται ότι το κράτος μας έχει γίνει τόσο... επιτελικό που δεν καταδέχεται να σηκώνει τα τηλέφωνα...

 

 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness