Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Άρθρο-παρέμβαση του πρώην βουλευτή Φθιώτιδας Αποστόλη Καραναστάση για ιαματική πηγή Θερμοπυλών - ΤΑΙΠΕΔ - Προσφυγικό: ΘΕΛΕΙ ΣΧΕΔΙΟ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

Να δοθεί λύση του προσφυγικού - μεταναστευτικού θέματος στην Φθιώτιδα, στα πλαίσια του σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να γίνει αξιοποίηση του Ιστορικού και Αρχαιολογικού Χώρου των Θερμοπυλών με την δημοπράτηση της σχετικής μελέτης που θα πρέπει να γίνει από τον Δήμο Λαμιέων, προτείνει ο πρώην βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Αποστόλης Καραναστάσης με σημερινό του άρθρο-παρέμβαση για τις τελευταίες εξελίξεις σε προσφυγικό, Θερμοπύλες και ΤΑΙΠΕΔ.

 

Προϋπόθεση για όλα αυτά, σημειώνει ο κ. Καραναστάσης, είναι να προηγηθεί μια σοβαρή και υπεύθυνη συζήτηση και όχι το «κρυφτούλι» που παρακολουθήσαμε τις τελευταίες μέρες στο κυβερνητικό στρατόπεδο αλλά και αντιπαραθέσεις υπουργών στο υπουργικό συμβούλιο για τις Θερμοπύλες. Όλοι γνωρίζουν, επισημαίνει ο κ. Καραναστάσης, ότι για τη δημιουργία νέας δομής στον χώρο, υπάρχει ΦΕΚ από τον Μάϊο.!


Ολόκληρο το άρθρο του Αποστόλη Καραναστάση:


Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου.

 

    

Αθλητικά

randomness