Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εθελοντές και Φίλοι της Αρκίτσας καθάρισαν την παραλία από τα σκουπίδια και τα πλαστικά !

Σκούπα στην παραλία της Αρκίτσας έβαλαν την Κυριακή 24 Ιανουαρίου εθελοντές και φίλοι της παραθαλάσσιας Κοινότητας. Οι εθελοντές καθάρισαν την παραλία από πλαστικά και σκουπίδια, ενώ κλάδεψαν και τα δένδρα κατά μήκος του δρόμου στο Λιμάνι.
Η καθαρότητα των παραλιών αποτελεί αναπόσπαστο χρέος όλων μας που τις επισκεπτόμαστε. Αποτελεί τη δίοδο για να παραμείνουν οι παραλίες κατάλληλες για χρήση από τους λουόμενους, και κατ' επέκταση ασφαλείς για τη δημόσια υγεία.
Σε μία περιοχή μάλιστα σαν την Αρκίτσα, η οποία φημίζεται για τις ξεχωριστές και όμορφες παραλίες, και για την έντονη επισκεψιμότητα κατά τους θερινούς μήνες, κρίνεται αναγκαίο να υιοθετηθεί μία πιο υπεύθυνη συμπεριφορά από όλους μας απέναντι στο μείζον ζήτημα της καθαριότητας.
Οι εθελοντές και οι φίλοι της Αρκίτσας σε αυτή την πρωτοβουλία είχαν την βοήθεια του αντιδημάρχου πρασίνου και παραλιακής ζώνης Κωνσταντίνο Ντέλιο, και του Δημάρχου Λοκρών Θανάση Ζεκεντέ, οι οποίοι για μία ακόμα φορά συμμετείχαν στον καθαρισμό της παραλίας με την ιδιότητα του εθελοντή.

 

 

Φωτογραφίες