Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

«Ώπα σφίξαν οι ζέστες!»

«Ώπα. Σφίξαν οι ζέστες! Παιδιά το τερματίσαμε! Οι ενδιαφερόμενοι των φιλοκυβερνητικών μέσων για σπέκουλα και κακεντρέχειες χτυπάνε λάθος πόρτα. Δηλώνω μη διαθέσιμος. Ευχαριστώ.»
Τάδε έφη Κώστας Μπακογιάννης βάζοντας επιχειρώντας προφανώς να βάλει - φρένο στα δεκάδες δημοσιεύματα σχετικά με τη συμμετοχή του στο περιφερειακό συνέδριο. Οι δημοσιογράφοι βέβαια κάνουν τη δουλειά τους και δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλούν τα αρνητικά σχόλια για τη συμμετοχή του Μπακογιάννη στο συνέδριο, περισσότερο είναι αλήθεια, από το “απαγορευτικό” της Νέας Δημοκρατίας προς τους βουλευτές και τα στελέχη της.

Κατά την ταπεινή μας άποψη αν υπάρχει κάποιο θέμα αυτό θα πρέπει να αναζητηθεί στην ιδιοκτησιακή αντίληψη της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας για την σωτηρία της χώρας ή την ανάπτυξη της οικονομίας. Μια ιδιοκτησιακή αντίληψη που εκφράστηκε με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση. “Μόνο εγώ δικαιούμαι να μιλώ για την ανάπτυξη, όποια πρωτοβουλία παίρνει η κυβέρνηση είναι κομματική φιέστα”.

Πιστεύουμε ότι η θέση της “Δεν συμμετέχουμε στο περιφερειακό συνέδριο, δεν συζητάμε για την ανάπτυξη” το μόνο που κατάφερε ήταν να διχάσει το κόμμα της αξωματικής αντιπολίτευσης και αυτό μπορούσε να το διαπιστώσει ο καθένας παρατηρώντας μόνο πόσα από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας πήγαν στο Δημοτικό Θέατρο για να ακούσουν τον πρωθυπουργό και τον Περιφερειάρχη να μιλούν για τα προβλήματα της Περιφέρειας και τις προοπτικές που υπάρχουν για να αρχίσει και πάλι η οικονομία να λειτουργεί.

Αδικούν τον εαυτό τους στη Νέα Δημοκρατία με τα “απαγορευτικά” που βγάζουν.


Χρ. Α 

 

 

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.