Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τους έσωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Κυρμανίδης


  Καταλυτικό ρόλο στην υπερψήφιση της εισήγησης για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Φθιωτικής Αναπτυξιακής προκειμένου η εταιρεία να κρατηθεί στη ζωή και να μην μπεί σε καθεστώς εκκαθάρισης, επαιξε ο αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Κυρμανίδης.
 Ουσιαστικά ο κ. Κυρμανίδης πήρε πάνω του το θέμα και εδωσε μάχη μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο για να αντιμετωπίσει την εντονη κριτική των περιφερειακών συμβούλων της μειοψηφίας, καταφέρνοντας τελικά με τα πειστικά επιχειρήματα που αρθρωσε να πείσει τους περισσότερους περιφερειακούς συμβούλους να ψηφίσουν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Ο αντιπεριφερειάρχης απο την αρχη μέχρι το τέλος της συζήτησης δεν προσπάθησε ουτε μια στιγμή να αποφύγει τα ερωτήματα των συμβούλων της αντιπολίτευσης που ηταν καταιγιστικά, κρίνοντας την δράση της εταιρείας συνολικά τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα σε κάποιο σημείο της συζήτησης ο κ. Κυρμανίδης εθεσε τους περιφερειακούς συμβούλους της αντιπολίτευσης προ των ευθυνών τους. Αν δεν ψηφιστεί είπε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου η εταιρεία θα οδηγηθεί σε εκκαθάριση και σε κλείσιμο. Σε μια τέτοια περίπτωση, υπογράμμισε ο αντιπεριφερειάρχης θα δημιουργήσουμε ενα ''μπιγκ μπαγκ'' με τεράστιο κόστος για την περιφερειακή οικονομία''.
Μπροστά σε αυτό το δίλημμα ακόμη και οι σφοδροί επικριτές της Φθιωτικής Αναπτυξιακής «ανέκρουσαν
πρύμναν» και ψήφισαν λευκό.                                                                                                         Χρ. Α 

    

Απόψεις

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.