Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Υποκρισία...

@Πάνω στην ώρα ήρθε η θεατρική παράσταση που θα παρουσιαστεί στο Δομοκό για να αποτυπώσει την σουρεαλιστική πραγματικότητα που ζούμε. Ο τίτλος της παράστασης “Ούτε γάτα ούτε ζημιά”.  

Η θεατρική ομάδα του Ρήγα Φερραίου θα παρουσιάσει την παράσταση του Αλέκου Σακελλάριου και του Χρήστου Γιαννακόπουλου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δομοκού στις 14 Μαΐου.

Επίκαιρη από κάθε άλλη φορά, αν σκεφτούμε ότι... φάγαμε ένα ολόκληρο διήμερο με την είδηση της ταβέρνας της Αιδηψού για την κακοποίηση μιας γάτας από έναν πελάτη του μαγαζιού. Δεν λέω μας ενόχλησε όλους το περιστατικό και προπάντων μας ενόχλησε η συμπεριφορά του δράστη με το υβρεολόγιο που εκστόμισε στο διαδίκτυο.

Απαράδεκτη συμπεριφορά. Από εκεί και πέρα, όμως όλα ήταν υπερβολικά. Έφτασε να ασχοληθεί με το περιστατικό κοτζάμ υπουργός.

Δόθηκε τόση μεγάλη δημοσιότητα στο περιστατικό από τα ΜΜΕ που σε κάνουν να πιστεύεις ότι ζεις σε μια χώρα που δεν έχει άλλα προβλήματα να ασχοληθεί και το έχουν ρίξει όλοι στη ζωοφιλία. Αλλά πάλι δεν μπορείς να μην διακρίνεις και την επιλεκτική ευαισθησία των ανθρώπων όσον αφορά την αγάπη τους για τα ζώα. Όλοι αγαπάμε βρε παιδί μου τα δυστυχή ζωάκια.

Αλλά πως να τους πιστέψουμε όλους αυτούς που συγκινήθηκαν ξαφνικά και υπερβολικά με το γατάκι, όταν όλες τις προηγούμενες ημέρες είχαν πρώτο θέμα τη σφαγή των αμνοεριφίων, χωρίς να... χύσουν ούτε ένα δάκρυ;

Ζωάκια είναι κι αυτά αλλά τα εξοντώσαμε για να γιορτάσουμε το Πάσχα παραδοσιακά. Λιγότερη υποκρισία δεν βλάπτει.

 

 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων