Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ “PRINT WITH US”

Το νέο κατάστημα της “Print With Us” που λειτουργεί εδώ και μερικές ημέρες στη συμβολή των οδών Δροσοπούλου 17 & Έσλιν  στο κέντρο της Λαμίας, αποτελεί έναν ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, που εμπορεύεται αναλώσιμα εκτυπωτών και εκτυπωτικά μηχανήματα.

Στο κατάστημα διατίθεται μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, κατάλληλα για όλα τα είδη εκτυπωτικών μηχανημάτων, όπως:

- Καινούργια μελάνια και toner, συμβατά με κάθε είδους εκτυπωτή (new compatible) και εξαιρετικής ποιότητας (premium quality)  με εγγύηση ενός (1) έτους, σε αποκλειστική συνεργασία με την “IPC Hellas”, τα οποία κατασκευάζονται στις ίδιες γραμμές παραγωγής και πιστοποιούνται έπειτα από τον ίδιο ποιοτικό έλεγχο των λεγόμενων “original”.

- Σύγχρονα πολυμηχανήματα και μονόχρωμοι εκτυπωτές laser της “Pantum” για οικιακή ή επαγγελματική χρήση που ικανοποιούν κάθε προσδοκία.

Και φυσικά, διατίθενται:

Όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Η “Print With Us” δίνει ιδιαίτερη σημασία στη σωστή εξυπηρέτηση, την ποιότητα των προϊόντων δίνοντας εγγύηση ενός έτους, η οποία καλύπτει την άμεση αντικατάσταση των προϊόντων, και στις ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές.  Κάθε μήνα γίνονται προσφορές σε διάφορα προϊόντα, που ανανεώνονται σε συνδυασμό με δώρα-έκπληξη.

Ο “Λαμιακός Τύπος” συνάντησε τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, κύριο Γεώργιο Υφαντή, με καταγωγή από τη Λαμία, ο οποίος μας μίλησε για το νέο κατάστημα:

- Κύριε Υφαντή, θα θέλαμε να μας πείτε μερικά λόγια για το νέο κατάστημα που άρχισε να λειτουργεί στην πόλη μας καθώς και για την εταιρεία “Print With Us”.

Μετά χαράς! Η “Print With Us” είναι μια εταιρεία που θέτει τον πελάτη σε πρώτη θέση. Στο κατάστημα οι πελάτες μας μπορούν να βρουν προϊόντα υψηλής ποιότητας που καλύπτουν κάθε τους ανάγκη σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές.

- Τι προϊόντα μπορούν να βρουν οι καταναλωτές στο νέο κατάστημα της “Print With Us”;

Μπορούν να βρουν καινούρια συμβατά τόνερ και μελάνια για τα εκτυπωτικά μηχανήματα όλων των γνωστών εταιρειών (HP, Canon, Xerox, Samsung, Kyocera, Konica Minolta κλπ.) καθώς και εκτυπωτές και πολυμηχανήματα της εταιρείας Pantum σε αποκλειστικότητα στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας.

- Από που προμηθεύεται η “Print With Us” τα προιόντα της;

Η “Print With Us” συνεργάζεται αποκλειστικά με την “IPC Hellas” στην Ελλάδα, η οποία εισάγει προιόντα που έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και έχουν περάσει όλα τα «quality test» ώστε να είμαστε σίγουροι ότι τα προιόντα που φτάνουν στα χέρια του πελάτη θα είναι εξαιρετικής ποιότητας.
Γι’ αυτό άλλωστε μπορούμε να παρέχουμε και την καλύτερη εγγύηση της αγοράς.
Αυτό σημαίνει 1 (ένα) χρόνο εγγύηση σε όλα τα τόνερ που διανέμουμε με άμεση αντικατάσταση του προιόντος και αντίστοιχα 2 (δύο) έτη για τα μελάνια μας.

- Για ποιο λόγο πιστεύετε πως οι καταναλωτές θα πρέπει να επιλέξουν εσάς για τον εξοπλισμό και την προμήθεια του γραφείου τους;

Φυσικά, για την ποιότητα, την εξυπηρέτηση καθώς και για τις τιμές που μας δίνουν την δυνατότητα να δεσμευτούμε απέναντι στους πελάτες μας, ότι στο κατάστημά μας θα βρουν την καλύτερη τιμή της αγοράς.

 - Υπάρχουν προσφορές προϊόντων ή κάποιου είδους ανταποδοτικότητα για τους «πιστούς»  καταναλωτές σας;

Όποιος επισκευθεί το κατάστημά μας θα διαπιστώσει πως οι τιμές των προιόντων μας είναι τέτοιες που θα τους χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Ενδεικτικά να σας δώσω την τιμή από το “Universal Toner Cartridge Q2612A – FX9/FX10” που είναι  9,99€

Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος της “Print With Us” είναι:

Δευτέρα: Πρωί: 8:30 – 16:30

Τρίτη: Πρωί: 8:30 – 14:00
Απόγευμα: 17:30 – 20:00

Τετάρτη: Πρωί: 8:30 – 16:30

Πέμπτη: Πρωί: 8:30 – 14:00
Απόγευμα: 17:30 – 20:00

Παρασκευή: Πρωί: 8:30 – 14:00
Απόγευμα:17:30 – 20:00

Φωτογραφίες