Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΠΛΩΝ “NTAFOPOULOS HOME”

Το κατάστημα επίπλων “Ntafopoulos Home” στα Φάρσαλα είναι μια πρώτης τάξεως επιλογή εξοπλισμού για το νέο σπίτι αλλά και ανακαίνισης της ήδη υπάρχουσας κατοικίας. Η ιταλική φινέτσα συναντά το ελληνικό ταμπεραμέντο και δημιουργούν – δίχως υπερβολή – το Ναό της σύγχρονης επίπλωσης μια ανάσα μακρυά από τη Λαμία!

Κατανοώντας την ανάγκη για τόνωση της κοινωνικής και οικογενειακής ζωής μέσα από την ανανέωση του σπιτιού και των λειτουργικών του χώρων, η “Ntafopoulos Home” προσφέρει πολλές επιλογές-αφορμές για την ανακαίνισή του. Πλήρεις προτάσεις επίπλωσης για το σαλόνι, την κουζίνα, την κρεβατοκάμαρα αλλά και το παιδικό δωμάτιο, συνοδευμένες από σύγχρονες συμβουλές διακόσμησης θα κάνουν το σπίτι σας «έργο τέχνης», μετατρέποντάς το σε σημείο αναφοράς για φιλικές και οικογενειακές συναντήσεις!

Από την άλλη, το γραφείο είναι ο χώρος όπου εκτυλίσσεται μεγάλο μέρος της ημέρας. Καθημερινά υποδεχόμαστε συνεργάτες, φιλοξενούμε παλιούς και νέους πελάτες, λαμβάνουμε σημαντικές αποφάσεις, συνεπώς οφείλει να βρίσκεται σε αρμονία με το χώρο του σπιτιού διαθέτοντας οικείο και φιλόξενο ύφος. Η “Ntafopoulos Home” αναδεικνύει το επαγγελματικό σας prestige, με μοντέρνα έπιπλα ιδιαίτερου στυλ, που εκφράζουν την πολυδιάστατη προσωπικότητά σας!

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1967 από τον κύριο Δημήτρη Νταφόπουλο, στην Κουμουνδούρου 11 στα Φάρσαλα. Εδώ και 49 χρόνια, ασχολείται με την κατασκευή, εμπορία και εισαγωγή επίπλων, που βασίζονται σε σύγχρονες μεθόδους παραγωγής επίπλων με μοντέρνο design και σταθερές συνεργασίες με επιλεγμένους Έλληνες και ξένους σχεδιαστές και κατασκευαστές επίπλου.

Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια, παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης. Σε αυτό έχει συμβάλλει πολύ ο γιος του κυρίου Δημήτρη, Βασίλης, ο οποίος πήρε την σκυτάλη από τον πατέρα του το 2012.

Ο κύριος Βασίλης Νταφόπουλος, από μικρή ηλικία παρακολουθούσε, μάθαινε και βοηθούσε τον πατέρα του, γεγονός που του καλλιέργησε την αγάπη για τα έπιπλα. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης Οικονομικές Επιστήμες και ενίσχυσε τις δεξιότητές του με σπουδές στη Διακόσμηση.

Στο νέο εκθεσιακό χώρο, Λαρίσης 58 και Λεωνίδου, στην είσοδο της πόλης των Φαρσάλων, όπου βρίσκεται από το Μάρτιο του 2016 η “Ntafopoulos Home” σας περιμένει να την ανακαλύψετε και να «ντύσει» το σπίτι ή το γραφείο σας με έπιπλα μοναδικά που θα σας εμπνεύσουν χάρη στην κομψότητα, το σωστό σχεδιασμό, την ποιότητα και τις τιμές τους.

Η φιλοσοφία της επιχείρησης διαπνέεται από την άψογη εξυπηρέτηση, γεγονός που προσδίδει αξιοπιστία στη συνεργασία και εξασφαλίζει την εμπιστοσύνη των πελατών. Άλλωστε, ο δεσμός της “Ntafopoulos Home” με τους πελάτες της αποτελεί τη μεγαλύτερη και εγγυημένη επένδυση. Παράλληλα, η εμπειρία και η γνώση κατασκευής επίπλων που διακοσμούν τους χώρους του σπιτιού και αντέχουν στον χρόνο, είναι ο καλύτερος συνδυασμός για την επιτυχία ενός αισθητικά υπέροχου αποτελέσματος.

Φωτογραφίες