Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

10 κρούσματα κορωνοιού στο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας -Εκκληση της Δημάρχου στους κατοίκους να επιδείξουν αυξημένη ατομική ευθύνη !

Η αλυσίδα μετάδοσης του κορωνοιού εχει απλωθεί και στο νομό Φθιώτιδας με γεωμετρική αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα .

Εκτός από τα  13 κρούσματα που ανακοίνωσε  χθες ο ΕΟΔΥ  , δέκα ακόμη κρούσματα επιβεβαιώθηκαν στον Δήμο Αμφίκλειας  –Ελάτειας.

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση του Δήμου  πέντε είναι στην Κ.Τιθορέα και πέντε  στην Ελάτεια . Όλοι τους έχουν μπει σε υποχρεωτική καραντίνα και έχουν, ήδη, γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

 

«Αύξηση των κρουσμάτων παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στον Δήμο μας. Γεγονός που μας προβληματίζει αλλά και μας υπενθυμίζει ότι ο κορωνοϊός, δυστυχώς, βρίσκεται στην πόρτα μας'' τονίζει η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή , κάνοντας εκκληση  σε  όλους τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να επιδείξουν αυξημένη ατομική ευθύνη. ''Οφείλουμε όλοι μας να τηρούμε πιστά τα μέτρα προφύλαξης και αποφυγής διασποράς του ιού, ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα και να παραμείνουμε ασφαλείς και υγιείς!''

 

    

Απόψεις