Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

38 ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ !

Για την οικογένεια του Λαμιακού Τύπου η σημερινή ημέρα έχει ξεχωριστή σημασία. Συμπληρώθηκαν αισίως 38 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα επανέκδοσης της εφημερίδας υπό τη νέα Διεύθυνση των αδελφών Δημήτρη και Σπύρου Ρίζου (η οποία δεν είναι πλέον και τόσο νέα). 
Σαν σήμερα 3 του Σεπτέμβρη του 1982 έγινε το πρώτο βήμα. Κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο της εφημερίδας του Λαμιακού Τύπου, υπό τη νέα Διεύθυνση και ήταν η απαρχή μια νέας εκδοτικής προσπάθειας που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Μια προσπάθεια που στηρίχθηκε στην εργασία εκδοτών, τυπογράφων, δημοσιογράφων και συνεργατών της εφημερίδας. Χωρίς όλους αυτούς το βέβαιο είναι ότι η εκδοτική προσπάθεια δεν θα είχε διάρκεια.
Γι’ αυτό και με αφορμή τη σημερινή επέτειο θέλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους πριν 38 χρόνια ξεκίνησαν μαζί μας το όμορφο ταξίδι της ενημέρωσης αν και σήμερα κάποιοι από αυτούς δεν είναι ανάμεσά μας αλλά οφείλουμε και ενα ευχαριστώ και στους ανθρώπους που παραμένουν ακόμη και σήμερα στην εφημερίδα και συνεχίζουν μαζί μας το ταξίδι. Ειδικά δε ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες που μας ακολούθησαν σε αυτή την δεκάχρονη και δύσκολη διαδρομή, της κρίσης και των μνημονίων.  
Οι πολιτικοί κρίνονται κάθε τέσσερα χρόνια. Εμείς κρινόμαστε καθημερινά για τα σωστά και τα λάθη μας, από απαιτητικούς αναγνώστες που επιζητούν σωστή ανεξάρτητη και έγκυρη ενημέρωση. Σε αυτούς τους απαιτητικούς αναγνώστες λογοδοτούμε καθημερινά.
Όλους αυτούς τους θέλουμε δίπλα μας κάθε μέρα. Γιατί οι συνδρομητές και οι αναγνώστες είναι αυτοί που μας στήριξαν και συνεχίζουν να μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Οι συνδρομητές και οι αναγνώστες είναι αυτοί που μας δίνουν δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε, σε δύσκολους καιρούς τον αγώνα της ενημέρωσης και της ελεύθερης πληροφόρησης των πολιτών.


Η Διεύθυνση του Λαμιακού Τύπου

 

 

 

 

 

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.