Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αναδιάρθρωση στελεχών και υπηρεσιών στο Δήμο Λαμιέων

Σε ανακατανομή αρμοδιοτήτων με στόχο την καλύτερη λειτουργία του Δήμου και των υπηρεσιών του και την γρήγορη απορρόφηση των κονδυλίων , προχωρά ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραίσκος . Οπως τονίζει ''μετά από συνεννόηση και συνεργασία με όλα τα στελέχη μου, προχωρούμε σε μία λειτουργική αναδιάρθρωση του επιτελικού σχήματος του Δήμου ανακατανέμοντας αρμοδιότητες, αξιοποιώντας στελέχη και εξειδικεύοντας αναλυτικά αρμοδιότητες ,με στόχο την αξιοποίηση της εμπειρίας που έχουμε αποκτήσει, την αποτελεσματική προσαρμογή του δημοτικού μηχανισμού στις ειδικές συνθήκες που αντιμετωπίζουμε και την γρήγορη απορρόφηση των κονδυλίων''.

Ο Δήμαρχος δηλώνει ιδιαίτερα ευτυχής γιατί ''ως πρώτος μεταξύ ίσων, έχω την τιμή να συνεργάζομαι με ανιδιοτελείς και εργατικούς ανθρώπους και είμαι βέβαιος ότι θα δικαιώσουμε όλους αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν δίνοντας τους ως αντίδωρο μία δημιουργική τετραετία με μία δημοτική αρχή δίπλα στις ανάγκες των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μαςΑναλάβαμε τις τύχες των πολιτών του Δήμου μας σε μία εποχή γεμάτη απρόβλεπτες ανατροπές. Και όμως αυτό το διάστημα καταφέραμε με μεθοδικότητα, συνεννόηση και συνεργασία να έχουμε το σύνολο του πολιτικού προσωπικού σε δημιουργική εγρήγορση και παρουσία.


Είτε είχαμε την ίδια πολιτική αφετηρία είτε όχι , βάζοντας πάνω απ’ όλα το συμφέρον του τόπου που μας ενώνει, θεωρώ ότι καταφέραμε να πορευόμαστε δημιουργικά το πρώτο αυτό διάστημα της θητείας μας.
Γι’ αυτό τον λόγο, θέλω να πω ένα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους συνεργάτες μου.

Σε αυτούς τους ακούραστους εργάτες της αυτοδιοίκησης η οποία μας ενώνει, αλλά και μας καθορίζει σε έναν κοινό βηματισμό''.

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.