Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Απ. Καραναστάσης: Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έγιναν μεγάλα έργα στη Φθιώτιδα !

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο Star Κεντρικής Ελλάδας ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Καραναστάσης.

Στη συνέντευξη, ο κ. Καραναστάσης μίλησε για το δίλημμα των εκλογών, ενω εκανε αναφορά στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία την παιδεία, την στήριξη της μεσαίας τάξης και, φυσικά, στο επίκεντρο βρέθηκε και η Φθιώτιδα.

Ο κ. Καραναστάσης μίλησε για το Πανεπιστήμιο, τα μεγάλα έργα που έγιναν και γίνονται στο νομό, τα αντιπλημμυρικά και αρδευτικά έργα που δρομολογήθηκαν, η ανάδειξη του ιστορικού τριγώνου και η αντιμετώπιση του προσφυγικού, με ανθρωπιά προς τους πρόσφυγες αλλά και με τρόπο που δεν θα ενοχλεί την τοπική κοινωνία και, παράλληλα, αναφέρθηκε στην ανάδειξη και εκμετάλλευση του χώρου των Θερμοπυλών.

Το μήνυμα που έστειλε ο κ. Καραναστάσης ήταν ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έγιναν μεγάλα έργα στη Φθιώτιδα και ολοκληρώθηκαν όλα όσα είχαν κολλήσει για διάφορους λόγους τα προηγούμενα χρόνια.

Η αλήθεια είναι ότι τα μεγάλα έργα στη Φθιώτιδα (σιδηρόδρομος, Ε-65, Παράπλευρο οδικό δίκτυο) είναι ένα προνομιακό πεδίο πολιτικής για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά για τον βουλευτή Φθιώτιδας Αποστόλη Καραναστάση. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι ο βουλευτής Αποστόλης Καραναστάσης αξιοποίησε την προσωπική του σχέση και γνωριμία με τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη για να προχωρήσουν με γοργούς ρυθμούς τα έργα στην περιοχή και σήμερα να έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. 

“Ο Άνεμος”

 

   

randomness