Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Απαντήσεις για την ακύρωση του διαγωνισμού του ΧΥΤΑ Λαμίας ζητά ο πρώην Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης

Εν όψει της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 όπου θα συζητηθεί το θέμα που αφορά την ακύρωση του διαγωνισμού για την επέκταση του ΧΥΤΑ Λαμίας, ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας Νίκος Σταυρογιάννης δημοσιοποιεί  τις έγγραφες επιστολές που έστειλε στις 28 Φεβρουαρίου 2020 και στις 10 Μαρτίου 2020 προς τον Δήμαρχο Λαμιέων και Πρόεδρο του Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. και οι οποίες μέχρι και σήμερα , οπως επισημαίνει παραμένουν αναπάντητες.

Το εν λόγω θέμα είναι μείζονος σημασίας για την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας, καθώς το έργο αυτό αφορά τη διαχείριση των αστικών στερεών αποβλήτων οχτώ  Δήμων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αλλά και εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών.

Οπως τονίζει ο κ. Σταυρογιάννης η παραταξή του  «Πρόταση Ευθύνης» στην προσεχή συνεδρίαση θα αναδείξει όλες τις πτυχές του θέματος και τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν σε περίπτωση ακύρωσης του διαγωνισμού του έργου με τίτλο «ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ Χ.Υ.ΤΑ & ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΕΥΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ».

                                                                                                      

Παράλληλα ο κ. Σταυρογιάννης ζητά στην ερχόμενη συνεδρίαση να παραστούν στελέχη του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε προκειμένου να  ενημερώσουν σχετικά, το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και ο Δικηγόρος ο οποίος γνωμοδότησε προκειμένου ο Δήμος Λαμιέων να προχωρήσει στην ακύρωση του διαγωνισμού του έργου.

   

Απόψεις

Αθλητικά

Ο Βρετανός Λιούις Χάμιλτον (Mercedes) θα εκκινήσει πρώτος στο αυστριακό γκραν πρι της Φόρμουλα Ένα, αφού στα σημερινά δοκιμαστικά που έγιναν υπό βροχή στην πίστα του...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων