Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αποστόλης Καραναστάσης : ''Οι σκέψεις είναι ελεύθερες , το φρόνημα δεν φυλακίζεται ''

Οι σκέψεις είναι ελεύθερες – το φρόνημα δεν χειραγωγείται και δεν φυλακίζεται τονίζει στο μηνυμά του για την 21 Απριλίου  ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Αποστόλης Καραναστάσης . 

''Ήταν και τότε, πριν πενήντα χρόνια, Παρασκευή, όπως και σήμερα. Πριν το Πάσχα, παραμονή του Λαζάρου τότε, που ξεκίνησε όχι η βδομάδα αλλά η επταετία των παθών του Ελληνικού Λαού.

Μια ξενοκίνητη φασιστική χούντα προδοτών, επίορκων στρατιωτικών, με πρόσχημα την όντως αδύναμη και ατελή – αλλά από άλλη πλευρά - λειτουργία της μετεμφυλιοπολεμικής δημοκρατίας στη χώρα, στόχευσαν όχι μόνο στη φυσική υπόσταση των αριστερών και των δημοκρατικών πολιτών, με τους οποίους γέμισαν τα ξερονήσια και τις φυλακές, αλλά – κυρίως - στο μυαλό και το φρόνημα όλων των Ελλήνων, που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να το καθυποτάξουν.

Δεν το πέτυχαν και δεν θα μπορούσαν να το πετύχουν.

Η Χούντα, μη βρίσκοντας έρεισμα σε καμιά τάξη, σε καμιά κοινωνική, επαγγελματική ή απλά πληθυσμιακή ομάδα του Ελληνικού Λαού και αντιμετωπί-ζοντας την αντίσταση της πιο δυναμικής μερίδας του, κατέρρευσε, βουτηγμένη στα εγκλήματα, τα σκάνδαλα και τις ανομίες της, αποδεικνύοντας, εμφαντικά, ότι 

Αυτό ακριβώς είναι και η κληρονομιά μας από αυτή την τραγική περίοδο της ιστορίας μας''.

                                                                  

                                                            

   

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.