Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Αθανασία Στιβακτή : Kανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοιού στο Δήμο Αμφίκλειας -Ελάτειας

Kανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοιού δεν υπάρχει στο Δήμο Αμφίκλειας -Ελάτειας , διαβεβαιώνει τους δημότες η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή .

''Βιώνουμε δυστυχώς μια από τις δυσκολότερες περιόδους στη χώρα μας. Ο πανικός είναι κακος σύμμαχος και δεν βοηθάει στην αντιμετώπιση αυτής της πανδημίας. Ας μην αψηφουμε τον κίνδυνο. Οφείλουμε να κινούμαστε υπεύθυνα σύμφωνα με τις οδηγίες, τόσο για την ασφάλεια των γύρω μας, αλλά και εμάς των ιδιων. Η ψυχραιμία και σωστή προφύλαξη είναι αυτά που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε αυτή τη δοκιμασία. Όσον αφορά τους δημότες μας, επειδή υπάρχει έντονη παραπληροφορηση, που το μόνο που δημιουργεί είναι πανικό, δεν υπάρχει στο Δήμο Αμφίκλειας Ελάτειας σύμφωνα με τις επίσημες πηγές κανένα επιβεβαιωμενο κρούσμα. Ο Δήμος μας είναι σε ετοιμότητα και επικοινωνία με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες. Αυτές τις δύσκολες στιγμές ας αφήσουμε τους ειδικούς να κάνουν τη δουλειά τους και να είμαστε συνεργασιμοι. Η λανθασμένη στοχοποιηση ατόμων ως φορείς του ιού επιδεινώνει την ήδη δύσκολη κατάσταση. Ας σκεφτούμε θετικά και ας ονειρευτουμε τη ζωή μας μετά την θεραπεία του κορονοιου, υγιείς δίπλα στα αγαπημένα μας πρόσωπα ''!

   

Απόψεις

Γράφει ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Λαμβάνοντας υπόψη το πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Λαμιακός Τύπος» για την «Καλύβα Στεφανή» στην περιοχή...