Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δέσμευση Θέμη Χειμάρα για την ενίσχυση του συστήματος υγείας με μόνιμες προσλήψεις προσωπικού

 Στόχος της κυβέρνησης είναι η ενίσχυση του συστήματος υγείας με μόνιμες προσλήψεις προσωπικού και αποδοχές αντάξιες του λειτουργήματός τους , δήλωσε σήμερα ο βουλευτής Φθιώτιδας  της Νέας Δημοκρατίας Θέμης Χειμάρας μετά την  επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας . Μπορεί η επίσκεψη του βουλευτή να είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα , ωστόσο στις συναντήσεις που είχε ο κ. Χειμάρας με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και το Σωματείο Εργαζομένων είχε την ευκαιρία να σχηματίσει μια πλήρη εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και την πίεση που δέχεται απο την εξαρση της πανδημίας με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό να υπερβάλλουν ευαυτούς για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της υγειονομικής περίθαλψης των νοσηλευομένων  .

 "Είναι αυτές οι περιπτώσεις που το «ευχαριστώ» είναι μικρό για να χωρέσει την ευγνωμοσύνη μας'' δηλώνει ο βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας .

''Οι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι διοικητικοί υπάλληλοι του Νοσοκομείου Λαμίας είναι οι πραγματικοί ήρωες της καθημερινότητάς μας.
Χωρίς σταματημό, χωρίς γιορτές, χωρίς να ξεχωρίζουν μέρα και νύχτα, προσφέρουν τις πιο πολύτιμες υπηρεσίες τους για να σώσουν ζωές, να περιθάλψουν και να ανακουφίσουν από τον πόνο.
Τις πιο ζεστές ευχές σε όλο το υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό και τις οικογένειες τους που ακόμα και στην περίοδο της πανδημίας, επωμίζονται το μεγαλύτερο βάρος προστασίας της ανθρώπινης ζωής.
Και επειδή η ουσία πρέπει να κερδίζει την επικοινωνία, υποχρέωση και στόχος μας είναι να ενισχύουμε συνεχώς το σύστημα υγείας, με μόνιμες προσλήψεις προσωπικού και αποδοχές αντάξιες του λειτουργήματός τους".

Φωτογραφίες

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness