Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣ ΣΤΟΝ 3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ 2020-2021

Η είδηση ότι το Νηπιαγωγείο Κάτω Τιθορέας διακρίθηκε στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών 2020-2021, με το έργο "Άκη Ρομποτάκι σε αγαπάμε... με ασφάλεια τον δρόμο περνάμε!", μας γέμισε χαρά και περηφάνεια!

 
Οι μικροί μας φίλοι, υπό την καθοδήγηση των δραστήριων και δημιουργικών εκπαιδευτικών τους Κυριακή Κωστή, Μαρίνα Κατσακιώρη και Γεωργία Κατόπη, υλοποίησαν μία μακέτα εξομοίωσης με δρόμους, κτίρια, φωτεινούς σηματοδότες και διαβάσεις, όπου ένα προγραμματιζόμενο ρομπότ κινείται σύμφωνα με τους κανόνες της κυκλοφοριακής αγωγής.
 
Τα θερμά της  συγχαρητήρια στους μαθητές αλλά και στις εκπαιδευτικούς  για την διάθεση που τις διακρίνει, την αγάπη που δείχνουν για τη δουλειά τους και τις ωραίες και καινοτόμες ιδέες τους, που προάγουν την επιστήμη και την τεχνολογία , εκφράζει η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή .
 
''Το γεγονός ότι, παρά τις δυσκολίες της πανδημίας, η εκπαιδευτική κοινότητα βρίσκει τρόπους να ενισχύει τη γνώση ανοίγοντας νέα παράθυρα, γεννά ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον των παιδιών μας''!