Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

 

               

  
 

O Σύλλογος Εστιατορίων -Ψητοπωλείων -Καφετεριών και Συναφών Επαγγελμάτων του Δήμου Λαμιέων ,  συμμετείχε στην πανευρωπαϊκή εκδήλωση διαμαρτυρίας «emptychairs», η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην πλατεία Ελευθερίας και σε αλλα κεντρικά σημεία της πόλης .

Η κεντρική εκδήλωση διαμαρτυρίας  πραγματοποιήθηκε  στην πλατεία Λαού και στην οδό Αποστόλου Κουνούπη ,   με την τοποθέτηση άδειων καρεκλών.Η διαμαρτυρία αποτελεί μια συμβολική βουβή πράξη του Κλάδου της εστίασης και διασκέδασης με βασικό αίτημα  την εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων για την επιβίωση των επαγγελματιών του Κλάδου .

  Οι επαγγελματίες συντονίζονται και αγωνίζονται σε κοινή γραμμή για κοινό οφελος μέσω της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων και μέσω της ΓΣΕΒΕΕ , τονίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης κ. Καραγιώργος .

''Συμμετέχουμε σήμερα στην κινητοποίηση με την ειρηνική διαδήλωση , θέλοντας να διατρανώσουμε την ανάγκη να ληφθούν  επιπλέον μέτρα για την στήριξη της εστίασης . Πρόκειται για εναν κλάδο που εχει 90.000 επιχειρήσεις-μέλη και 400.000 εργαζομένους , αντιλαμβάνονται ολοι πόσο σημαντικός είναι ο κλάδος για την ελληνική οικονομία . Αντιλαμβανόμαστε την δυσκολία των καιρών και τις δυσκολίες του κράτους που δεν ηταν οπως ηταν κάποτε , αλλά είναι επιτακτική ανάγκη να στηριχθεί ο κλάδος της εστίασης που είναι η ραχοκκοκαλιά της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα'' υπογράμμισε ο κ. Καραγιώργος  . 

Φωτογραφίες

   

Απόψεις

Αθλητικά

Η λέξη «ισότητα» θα ξεχωρίζει στο πίσω μέρος της φανέλας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με την επανεκκίνηση της αγωνιστικής δραστηριότητας του πρωταθλήματος του ΝΒΑ. Ο...
randomness