Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δικάζεται στα Δικαστήρια Λαμίας για τα Διόδια ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κυριακάκης

 

      Σήμερα Πέμπτη, στα δικαστήρια της Λαμίας, δικάζονται ο Βασίλης Κυριακάκης (πρώην επικεφαλής της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία και πρώην βουλευτής) μαζί με άλλους συναγωνιστές στον αγώνα κατά των διοδίων.
Δικάζονται γιατί υπερασπίστηκαν το δικαίωμα στην ελεύθερη και ασφαλή μετακίνηση στους δρόμους, χωρίς διόδια.

       Ως «Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία»  διεκδικήσαμε και διεκδικούμε το δικαίωμα όλων στην ελεύθερη και ασφαλή μετακίνηση στους δρόμους της ίδιας μας της χώρας…δρόμους που ενώ κατασκευάστηκαν με χρήματα του ελληνικού λαού, παραδόθηκαν προς εκμετάλλευση σε μεγάλους ιδιωτικούς ομίλους.  
       Διεκδικήσαμε και διεκδικούμε την άρση του αποκλεισμού εκατομμυρίων ανθρώπων από την ελεύθερη και ασφαλή πρόσβαση στο ίδιο το χωριό τους, στην πόλη τους, στον τόπο κατοικίας και εργασίας τους.

       Διαλέξαμε εδώ και χρόνια τον δρόμο του αγώνα, της αντίστασης, της ανυπακοής… τον δρόμο του αγώνα για την απελευθέρωση του λαού και της χώρας μας από τα δεσμά του μνημονιακού καθεστώτος και του νεοφιλελευθερισμού… αγώνα που θα συνεχίσουμε μέχρι την τελική νίκη

       Με αλληλεγγύη και παρουσία αύριο στις 9 το πρωί στα δικαστήρια Λαμίας απαντάμε στην προσπάθεια τρομοκράτησης και απαιτούμε την αποποινικοποίηση των αγώνων μας!