Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δικηγόρος Ιωάννας: Η Κακαράντζουλα σε 6 χρόνια θα είναι έξω!

Την εκτίμηση πως η Έφη Κακαράντζουλα «σε 5,5 – 6 χρόνια θα είναι έξω» διατύπωσε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας, εκφράζοντας την ικανοποίησή του, ωστόσο, για την πρόταση του Εισαγγελέα.

«Μιλάμε για 15 χρόνια κάθειρξη. Θα εκτίσει τα 3/5 της ποινής, στα 5,5-6 χρόνια θα είναι έξω» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας μιλώντας στον ΑΝΤ1. Για την πρόταση του Εισαγγελέα, ο συνήγορος της Ιωάννας δήλωσε ότι «ήταν αυτή που περιμέναμε. Όπως είπε ο ίδιος ο εισαγγελέας “20 Μαΐου, στις 09:55 άλλαξε η ζωή αυτού του κοριτσιού”».

Σε σχέση με την αποχώρηση της κατηγορούμενης όταν άρχισε την αγόρευσή του ο κ. Λύτρας είπε πως ήταν από τη μία αντίδραση εκνευρισμού και από την άλλη δεν άντεξε να ακούει αυτά που καταμαρτυρούσε. «Η μεγαλύτερη καταδίκη της ήταν ότι κατάφερε να κάνει την Ιωάννα σύμβολο δύναμης», σημείωσε.

Για την Έφη Κακαράντζουλα, ο Απόστολος Λύτρας υπογράμμισε πως στη διάρκεια της δίκης, «συνέχισε να παίζει θέατρο, όπως έπαιζε από την πρώτη στιγμή, από τότε που μπήκε στο μυαλό της αυτή η ιδέα για την επίθεση με το βιτριόλι».

Σύμφωνα με το δικηγόρο της Ιωάννας, την ερχόμενη Τρίτη θα ολοκληρωθούν οι αγορεύσεις και αναμένεται ακολούθως -ή το βράδυ της Τρίτης ή την Τετάρτη- η απόφαση του δικαστηρίου.

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness