Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δήλωση της Υποψήφιας Βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ, Ευθυμίας (Έμι) Αργυροπούλου

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη, που έδειξε στο πρόσωπό μου. Το να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα, συνοδευόμενη όμως και από ευθύνη, την οποία είμαι έτοιμη, να επωμιστώ, όπως έχω μάθει, να κάνω τόσα χρόνια, τόσο ως άνθρωπος, όσο και ως μάχιμη δικηγόρος. 

Παράλληλα, θέλω, να ευχαριστήσω και όλους εσάς, που κατά την πρόσφατη κάθοδό μου στις περιφερειακές εκλογές, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό του Φάνη Σπανού, με εμπιστευτήκατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας. Αυτή η μεταξύ μας σχέση εμπιστοσύνης αποτέλεσε πρόκριμα της επιλογής μου στο ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών. Όλοι σας, διαπιστώσατε, ότι η διάθεσή μου, να προσφέρω στα κοινά είναι πραγματική και ανιδιοτελής. Μπροστά σας έχετε έναν άνθρωπο νέο στην πολιτική, άφθαρτο και έτοιμο, να προτάξει τα προβλήματα της Φθιώτιδας, τα οποία εσείς φροντίσατε, να του επισημάνετε κατά τις πρόσφατες επαφές σας μαζί του, ώστε με τη σειρά του να συμβάλλει στην επίλυσή τους.

Ήδη βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής από τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Πρέπει, να βγάλουμε την πατρίδα μας οριστικά από το αδιέξοδο και να κερδίσουμε πίσω τη ζωή μας.

Ζητώ, λοιπόν και πάλι την στήριξή σας και υπόσχομαι, να φανώ αντάξια αυτής.  

 

Ευθυμία Ι. Αργυροπούλου

Υποψήφια Βουλευτής Ν.Δ. Φθιώτιδας

 

 

   

Απόψεις

Αθλητικά