Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δημαιρεσίες στο Δήμο Λοκρών : Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου η Μαρία Γιαννοπούλου

Σε συναινετικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι δημαιρεσίες στο Δήμο Λοκρών . Στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών έγιναν οι εκλογές ανάδειξης του νέου Προεδρείου στο Δημοτικό Συμβούλιο και εκλογής των τεσσάρων μελών που συμμετέχουν στην επταμελή Οικονομική Επιτροπή και στην επταμελή Επιτροπή Ποιότητας Ζωής από κοινού με τον Δήμαρχο και δύο Αντιδημάρχους. Η θητεία  του νέου  Προεδρείου και των Επιτροπών είναι ως 31 Δεκεμβρίου 2023.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχτηκε η δημοτική σύμβουλος  Μαρία Γιαννοπούλου Αντιπρόεδρος ο Γεώργιος Γουρνάς και Γραμματέας ο  Κωνσταντίνος Ντέλιος . Μέλη Οικονομικής Επιτροπής εκλέχτηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικόλαος Ανεστάκος , Ιωάννης Μπονόβας , Νικόλαος Σωτήρχου , Νικόλαος Λιόλιος . Τέλος  Μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εκλέχτηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι  Χρήστος Καλλής , Παναγιώτης Καπουκίνης , Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος και Μαρία Δουμάνη .

    

 

Απόψεις

Ο πνευματικός κόσμος της Λαμίας και της Φθιώτιδας, θρηνεί την απώλεια του Ακαδημαϊκού δασκάλου Τριαντάφυλλου Παπαναγιώτου.Ο Τριαντάφυλλος Παπαναγιώτου ήταν δάσκαλος...