Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δύο αλλοδαποί είχαν ρημάξει τις αποθήκες των αγροτών

Είχαν ρημάξει  αγροτικές αποθήκες, γεωργικά μηχανήματα και οχήματα, σε διάφορες περιοχές της Αλίαρτου και του Ορχομενού Βοιωτίας δύο αλλοδαποί που συνελήφθησαν απο την Αστυνομία . Οι δράστες είχαν συλληφθεί πρόσφατα, κατηγορούμενοι για κλοπή και κατά περίπτωση για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν πληθώρα εργαλείων , μηχανήματα και εξαρτήματα αυτών, διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, ηλεκτρικές συσκευές κ.α.


Εξιχνιάσθηκαν συνολικά επτά  κλοπές και στο πλαίσιο της αστυνομικής  έρευνας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο  υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 50 και 37 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Η λεία που αποκόμισαν από την παράνομη δράσης τους, ανέρχεται περίπου στις 10.000 ευρώ.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 50χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα προϊόντα κλοπών, μέρος των οποίων έχει ήδη αποδοθεί στους νόμιμους κατόχους τους.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διακριβωθεί η τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς. 

Φωτογραφίες

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.