Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Έδωσαν αίμα, χάρισαν Ζωή!

Συγκινητική η ανταπόκριση των πολιτών και στους 5 νομούς της Στερεάς Ελλάδας για τη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, που διοργάνωσε η Περιφέρεια σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, τον ΕΟΔΥ, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και με την υποστήριξη των Νοσοκομείων. 

Η εθελοντική εκστρατεία ξεκίνησε την Πέμπτη από την Ευρυτανία και συνεχίστηκε το Σάββατο, σε Λαμία, Χαλκίδα, Λιβαδειά και Άμφισσα.

Εν μέσω πανδημίας, και με πλήρη υγειονομική προστασία, οι συμπολίτες μας, πρόσφεραν το αίμα τους, κυριολεκτικά χάρισαν ζωή σε συνανθρώπους μας.

Την στήριξη της Εκκλησίας στην εθελοντική αιμοδοσία εξέφρασε με την παρουσία του και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

“ Όταν δίνεις αίμα δεν δίνεις απλά μια ανάσα ζωής ή ένα απαραίτητο συστατικό της ζωής, δίνεις την αγάπη σου. Διότι ό,τι έχει έξοδο από τον εαυτό μας, ό,τι έχει έστω μια ελάχιστη θυσία, έστω ένα μικρό τρυπηματάκι είναι έκφραση μιας αληθινής εξωστρέφειας, μιας πραγματικής κοινωνικότητας και μιας αληθινής αγάπης” δήλωσε ο Μητροπολίτης.

 

 

Φωτογραφίες

    

randomness