Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Έφυγε ο Λαμιώτης Ηλίας Τσεκούρας

«Εφυγε», σε ηλικία 72 ετών, νοσηλευόμενος στην παθολογική κλινική του Γ.Ν. Λαμίας ο  Ηλίας Π. Τσεκούρας, επαγγελματίας εργολάβος οικοδομών, που δραστηριοποιήθηκε στη Λαμία και σε όλη τη Φθιώτιδα από το 1968 ως και σήμερα.

Δημιούργησε με την εκλιπούσα σύζυγό του Δήμητρα Πάππου, οικογένεια τεσσάρων κοριτσιών, σημερινές επαγγελματίες (Τσεκούρα-Αμερικάνου Ελένη, Τσεκούρα-Ριζάκου Βασιλική, Τσεκούρα Παναγιώτα Πολιτικούς Μηχανικούς-Αρχιτέκτονες και την Τσεκούρα Μαρία, γιατρό που τον κουράριζε ως σήμερα, καθώς και εννέα εγγόνια τα οποία υπεραγαπούσε.

Η οικογενειά του ευχαριστεί  θερμά την παθολογική κλινική του Γ.Ν. Λαμίας, την Καρδιολογική, τη ΜΕΘ-ΜΑΦ και τα Επείγοντα για όλες τις υπηρεσίες τους καθώς και όλους τους ιδιώτες γιατρούς που συμπαραστάθηκαν τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Η κηδεία του εγινε χθες  το πρωί στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας.

Επιθυμία τη οικογένειας ηταν  αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα υπέρ του ορφανοτροφείου θηλέων στη Λαμία. Για το λόγο αυτό υπήρχε  ειδικός κουμπαράς στην είσοδο της εκκλησίας.

 

   

Απόψεις

Το Παζάρι, ανήκει στο ανατολίτικο παρελθόν. Οι σύγχρονες Πόλεις δεν χαρακτηρίζονται από εμπορικές δραστηριότητες τούρκικης και ανατολίτικης αισθητικής με τσαντίρια,...
randomness