Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εκδήλωση για τη μνήμη του εκπαιδευτικού Κωνσταντίνου Αργυρόπουλου

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως Φθιώτιδας σε συνεργασία με  το Μουσικό Σχολείο Λαμίας και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας τίμησαν  με εκδήλωση αφιερωμένη στον αείμνηστο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κωνσταντίνο Αργυρόπουλο, το πρωί του Σαββάτου 20 Νοεμβρίου 2021.

   Νωρίς το πρωί τελέστηκε Ιερό Μνημόσυνο υπό του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών στον Ιερό Ναό του Αγίου Στυλιανού στο Πρότυπο Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό μνημόσυνο στο Μουσικό Σχολείο Λαμίας, στο οποίο απηύθυνε χαιρετισμό και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών.

   Επίσης πραγματοποιήθηκε και ξενάγηση στην ανακαινισμένη αίθουσα φυσικών Επιστημών του σχολείου, που με απόφαση του Συλλόγου διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, πήρε το όνομα «Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος».

    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας,ο βουλευτής ΝΔ Γεώργιος Κοτρωνιάς, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας αθανάσιος Καρακάντζας, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ελένη Μπενιάτα, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Δήμητρα Τσιάκα και πολλοί άλλοι φορείς της εκπαίδευσης.

ΠΗΓΗ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

    

randomness