Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Eκλεψαν σιδηροτροχιές απο ενεργό δίκτυο του ΟΣΕ στην Ηράκλεια

Συνελήφθησαν δύο  ημεδαποί για κλοπή τμημάτων σιδηροτροχιών, από το ενεργό δίκτυο του ΟΣΕ στην περιοχή της Ηράκλειας ,  διαταράσσοντας την ασφάλεια κυκλοφορίας των αμαξοστοιχιών.

 

 Πρόκειται για τεμάχια σιδηροτροχιών και στρωτήρων, τα οποία κατασχέθηκαν . Επιπλέον κατασχέθηκε το όχημα που επέβαιναν οι συλληφθέντες

 Μετά από άμεση κινητοποίηση περιπολούντων αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, δύο ημεδαποί, οι οποίοι νωρίτερα είχαν διαπράξει την κλοπή συνελήφθησαν .

 

Ειδικότερα, μετά από ενημέρωση των αστυνομικών, σχετικά με ύποπτο όχημα διάπραξης κλοπής, εντόπισαν σε αγροτικό δρόμο της ανωτέρω περιοχής, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες και ήταν έμφορτο με τέσσερα μεταλλικά τεμάχια.

 Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι επρόκειτο για τεμάχια σιδηροτροχιών και στρωτήρων, τα οποία σήμερα πρωινές ώρες είχαν αφαιρέσει από το ενεργό δίκτυο του ΟΣΕ, μεταξύ Ηράκλειας και Δέλφινου, διαταράσσοντας με την πράξη τους αυτή την ασφάλεια κυκλοφορίας των αμαξοστοιχιών.

 Τα προαναφερόμενα προϊόντα κλοπής κατασχέθηκαν, όπως επίσης και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν, ως μέσο τέλεσης της κλοπής.

 

 

 

 

 

 

 

 Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.