Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εκλεβαν ρεύμα απο τις κολώνες του ΔΕΔΔΗΕ στη Λοκρίδα -Συνελήφθησαν εξι ατομα

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε πέντε  οικισμούς της Λοκρίδας , στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν συνολικά εξι  άτομα, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος . 

 

Η αστυνομική επιχείρησητης πραγματοποιήθηκε απο την Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας. 

 Στην συγκεκριμένη επιχείρηση, η οποία είχε ως στόχο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και ειδικότερα την καταπολέμηση των ρευματοκλοπών, συμμετείχαν αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας και των Ο.Π.Κ.Ε. Λαμίας και Λοκρών, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.

 Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 43 άτομα και 14 οχήματα, ερευνήθηκαν 25 πρόχειρα καταλύματα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, ενώ συνελήφθησαν συνολικά έξι ημεδαποί, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από παρακείμενες κολώνες του ΔΕΔΔΗΕ.

 Τις ανωτέρω ρευματοκλοπές διαπίστωσε αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ Αταλάντης, το οποίο προέβη στην αποσύνδεση της παράνομης ηλεκτροδότησης.

 Σε βάρος των συλληφθέντων, σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών.

 Οι δράσεις αυτές αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

    

 

Απόψεις

Αθήνα, 23/06/2022Χθες το απόγευμα είχα την ευκαιρία να βρεθώ με τον Υπουργό Υγείας κ. Θανάση Πλεύρη και συζητήσαμε διάφορα θέματα για το ΛΑΪΚΟ Νοσοκομείο, για το...