Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα η Μητρόπολη Φθιώτιδας

Την Αγιοβασιλόπιτα των Γραφείων της Μητρόπολης Φθιώτιδας  ευλόγησε χθες το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος παρουσία των κληρικών και λαϊκών υπαλλήλων των Γραφείων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους εκκλησιαστικούς υπαλλήλους δύναμη, προθυμία εξυπηρέτησης  των πολιτών που προσέρχονατι  στα γραφεία της Μητρόπολης  και αγάπη προς την εργασία .  Επεσήμανε ότι χρειάζεται ενότητα και γνησιότητα σε όλα και ζήτησε απ’ όλους ετοιμότητα και προσοχή ώστε να αποφεύγονται λάθη και να εξυπηρετούνται οι πολίτες με προθυμία και αγάπη. Τέλος ο Ποιμενάρχης  ευχήθηκε και το νέο έτος 2018 ''ο Πανάγαθος Θεός να ευλογήσει ώστε η Ιερά Μητρόπολη   να συνεχίσει το Φιλανθρωπικό και Κοινωνικό της έργο δίδοντας ανάπαυση στους πονεμένους και έχοντας ανάγκη αδελφούς μας''.

Ως είθισται το πρώτο κομμάτι της αγιοβασιλόπιτας ο Σεβασμιώτατος το αφιέρωσε στον Κύριο, στην Παναγία, στον άγιο Βασίλειο και στον προστάτη άγιο του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου άγιο μεγαλομάρτυρα Εφραίμ, όπου μέσα του είχε και το φλουρί. 

Τέλος μετά την  κοπή της πίτας οι παρευρισκόμενοι έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχήθηκαν στο Σεβασμιώτατο  μακρά και καλλίκαρπη Αρχιερατεία προς όφελος των πιστών της Μητροπόλεως και διακονία της αγίας Εκκλησίας .

Φωτογραφίες