Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

«ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ;» - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ (18:00) ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Είναι η Ελλάδα μία χώρα με ευκαιρίες για όλους; Πώς μπορούμε να στηρίξουμε τη μεσαία τάξη μέσα από την οικονομία και τη φορολογία; Η ύπαρξη μεσαίας τάξης είναι προϋπόθεση περιφερειακής ανάπτυξης; Απαντήσεις σε όλα αυτά τα επίκαιρα ερωτήματα θα επιχειρήσουν να δώσουν εκλεκτοί ομιλητές στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Λαμία. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στο ξενοδοχείο “ΣΑΜΑΡΑΣ”, στην πλατεία Αθανασίου Διάκου και την διοργανώνει ο φορέας πολιτικού προβληματισμού Ρ.ΕΥ.Μ.Α.(«Ριζοσπαστική Ευρωπαϊκή Μεταρρύθμιση και Ανασυγκρότηση»), που αποτελεί μία πρωτοβουλία πολιτών από όλο το φάσμα της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής ζωής του τόπου, και η οποία δημιουργήθηκε για να προτείνει και να αναδείξει τρόπους αντιμετώπισης των πολυποίκιλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. 

Στην εκδήλωση εισαγωγική ομιλία θα κάνει ο πρ. υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς, Πρόεδρος του Ρ.ΕΥ.Μ.Α.τος, ενώ θα μιλήσουν ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Αντιπρόεδρος του Ρ.ΕΥ.Μ.Α.τος κ. Γιώργος Μπάλτας, το γνωστό στέλεχος της Ασφαλιστικής Αγοράς, Οικονομολόγος κ. Σωτήρης Ταγκόπουλος, μέλος του Δ.Σ. Ρ.ΕΥ.Μ.Α.τος και ο γενικός διευθυντής της Ναυτεμπορικής και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας κ. Γιάννης Περλεπές.

Την συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Γιώργος Σιμόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του STAR Κεντρικής Ελλάδος και Γραμματέας της Ένωσης Ενημερωτικών Τηλεοράσεων Ελληνικής Περιφέρειας.

 

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.