Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εν μέσω ενστάσεων, αντιρρήσεων και διαφωνιών η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης - Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο παζάρι!

Με μεγάλη πλειοψηφία από τις περισσότερες παρατάξεις ψηφίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιεων η διενέργεια της Εμποροπανήγυρης στον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας στις αρχές Σεπτεμβρίου (9-15 Σεπτεμβρίου 2020). 

Στο θέμα της εμποροπανήγυρης σχεδόν όλες οι παρατάξεις συμφώνησαν να πραγματοποιηθεί στον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας λόγω της πανδημίας εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Αρνητική με την διεξαγωγή του παζαριού ήταν η παράταξη «Λαμία στο Κέντρο» του Παναγιώτη Στασινού.

«Μιλάμε για έναν αναχρονιστικό θεσμό σε εποχές που το εμπόριο έχει πάει σε άλλες διαστάσεις...» σημείωσαν χαρακτηριστικά στις τοποθετήσεις τους οι δημοτικοί σύμβουλοι θυμίζοντας οτι η παραταξή τους είχε ψηφίσει αρνητικά και με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Στην διάρκεια της συνεδρίασης διαβάστηκαν δύο επιστολές του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας και της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών που εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους στην διενέργεια της Εμποροπανήγυρις.

 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο της Παρασκευής 10 Ιουλίου.

 

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων