Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Επιστολή διαμαρτυρίας για τα εγκαίνια του Κ. Υ. Καμένων Βούρλων από την Κ. Μπατζελή

Στον απόηχο των εγκαινίων του Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων η  επικεφαλής της παράταξης «πατρίδα μας η Στερεά», Κατερίνα Μπατζελή απέστειλε στον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου έγγραφη καταγγελία για τη μη πρόσκληση της παράταξης της στην τελετή των εγκαινίων. 

Στην καταγγελία της η κ. Μπατζελή σημειώνει τα εξής :

''Κύριοι ,
Πληροφορηθήκαμε από τα Μέσα Ενημέρωσης ,ότι έγιναν εγκαίνια του Κέντρου Υγείας Καμένων Βούρλων με την παρουσίαση Υπουργών ,του Διοικητή του ΠΕΣΥ ,βουλευτών, αυτοδιοικητικών και της Π.Α.

Θεωρούμε απαράδεκτο να μην έχουν ενημερωθεί οι παρατάξεις του ΠΣ για την εκδήλωση αυτή και μάλιστα για ένα έργο για το οποίο με τις αποφάσεις όλων μας έχει υλοποιηθεί και συνεχίζει να λειτούργει προς συμφέρον της κοινωνίας και της ασφαλείας των συμπολιτών μας.

Πέρα και έξω από το ποιος διοργάνωσε τα «εγκαίνια» δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για το ότι δεν ενημερώθηκαν και δεν προσκλήθηκαν οι παρατάξεις .
Δεν μπορείτε με πρακτικές «απομόνωσης» της αντιπολίτευσης να επιδιώκετε την προσωπική σας επικοινωνιακή και κομματική πολιτική, όπως φαίνεται και από τις «εικόνες». Καταστρατηγείτε τους βασικούς όρους λειτουργίας του θεσμικού οργάνου, του ΠΣ και της λειτουργίας του, της εκπροσώπησης του και της έκφρασης του.

Ενώ ο πρόεδρος του ΠΣ δεν διασφαλίζει την ενιαία πληροφόρηση και ενημέρωση των μελών του, κάνοντας διακρίσεις, πολιτική που καταστρατηγεί το ρόλο του .

Επειδή αυτές οι συμπεριφορές επαναλαμβάνονται ,τις καταγγέλλουμε και τις θέτουμε προς συζήτηση στο ΠΣ''.

Με εκτίμηση
Κατερίνα Μπατζελή, επικεφαλής της παράταξης «πατρίδα μας η Στερεά»

   

randomness