Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Eπίτιμο δημότη της πόλης θα ανακηρύξει το δημοτικό συμβούλιο Λαμίας τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο

Eπίτιμο δημότης της πόλης  θα ανακηρύξει το δημοτικό συμβούλιο Λαμίας τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο τον Β΄ στις 18 Οκτωβρίου 2020 την ημέρα της εορτής του πολιούχου Ευαγγελιστή Λουκά και στην επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης απο τον γερμανικό ζυγό .

Την απόδοση τιμών στον προκαθήμενο της εκκλησίας θα αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς την Δευτέρα  12 Οκτωβρίου 2020  και ώρα 13:00. Η επίσκεψη του Μακαριωτάτου στην πόλη μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον τόπο μας και ο δημόσιος επαινος του δημοτικού συμβουλίου είναι μια αναγνώριση του πολυσήμαντου εργου του στην αντιμετώπιση της πολυεπίπεδης οικονομικής , ηθικής , κοινωνικής και πνευματικής κρίσης που μαστίζει την πατρίδα μας , για τον αοκνο αγώνα του για την προστασία των φτωχών και αδυνάτων συνανθρώπων μας ανεξαρτήτου θρησκεύματος , χρώματος και φύλου και για τη συμβολή του στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής . 

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος  θα παρευρεθεί στην Δοξολογία που θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία στις 18 Οκτωβρίου στο Μητροπολιτικό Ναό της πόλης , τιμώντας τον πολυούχο της πόλης και την απελευθερωσή της .

    

randomness