Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Εξασθενεί το ψυχρό μέτωπο και περιορίζονται τα φαινόμενα στα νότια

Το προερχόμενο από τα Βαλκάνια ψυχρό μέτωπο, το οποίο επηρεάζει τη χώρα μας από χθες, κατά τη διάρκεια της νύχτας και των πρώτων πρωινών ωρών σήμερα κινήθηκε νοτιότερα και προκάλεσε βροχές στα βόρεια και στη συνέχεια στα κεντρικά τμήματα της Ελλάδας.

Κατά το πέρασμα του μετώπου κατεγράφησαν μεγάλες ριπές ανέμου, με την έντασή τους να φτάνει τα 97 χιλιόμετρα/ώρα στην Παξιμάδα Καρύστου. Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Meteo.gr, σήμερα οι τοπικές βροχές που σημειώνονται στα κεντρικά, σταδιακά θα σταματήσουν, ενώ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια τμήματα και έως το τέλος της ημέρας θα σταματήσουν και εκεί.

Εξαίρεση θα αποτελέσει η Θράκη, όπου τις θερμές ώρες προβλέπονται τοπικές βροχές. Οι βροχές στην Πελοπόννησο τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες σήμερα ενδέχεται να είναι τοπικά ισχυρές, ενώ οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο σταδιακά θα εξασθενήσουν.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

   

Απόψεις

Αθλητικά

Ο Βρετανός Λιούις Χάμιλτον (Mercedes) θα εκκινήσει πρώτος στο αυστριακό γκραν πρι της Φόρμουλα Ένα, αφού στα σημερινά δοκιμαστικά που έγιναν υπό βροχή στην πίστα του...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness