Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εξι νέες κλίνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας

Την τελευταία περίοδο με την έναρξη εξάπλωσης του κορωνοϊού, το Υπουργείο Υγείας ζήτησε οικονομική ενίσχυση από το Υπουργείο Οικονομικών. «Ο,τι ζητήσει το Υπουργείο Υγείας θα το έχει» δηλώνει με κατηγορηματικό τρόπο ο υπουργός  Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας που με τις αποφάσεις του    ενισχύει διαρκώς το Υπουργείο Υγείας.

Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής, στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, διαμορφώθηκαν έξι  νέες κλίνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τις σχετικές δυνατότητες του Νοσοκομείου. Σημειώνεται πως οι συγκεκριμένες κλίνες της ΜΕΘ, θα παραμείνουν στο Νοσοκομείο Λαμίας, αποτελώντας μια σημαντική παρακαταθήκη για την ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας.

Επιπροσθέτως, το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας , σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών θα ενισχυθεί περαιτέρω, με ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό.

''Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς το ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου, για τις προσπάθειες που καταβάλλουν υπέρ της υγείας των πολιτών της ευρύτερης περιοχής'' δηλώνει ο υπουργός Οικονονομικών και παράλληλα ευχαριστεί  την ελληνική βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας Raycap, για τη δωρεά σημαντικού αριθμού προστατευτικών μασκών, προς το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

''Η έμπρακτη αυτή πράξη αλληλεγγύης, ελπίζω να βρει μιμητές. Οι προσπάθειες για τη συνεχή αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, συνεχίζονται'' σημειώνει ο κ. Σταικούρας .

 

    

Απόψεις