Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Φιλική συνάντηση με εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης είχε στη Λαμία ο υφυπουργός παρα τω πρωθυπουργώ και βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου

Φιλική συνάντηση με εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης, ιδιοκτήτες εφημερίδων, τηλεόρασης, ραδιοφωνικών σταθμών, site και δημοσιογράφων είχε σήμερα στη Λαμία ο υφυπουργός παρα τω πρωθυπουργώ και βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου.

Το ραντεβού δόθηκε στην Αγριλιά στην παραδοσιακή ταβέρνα του Αλέκου Λασπιά με τους υπέροχους μεζέδες του. Μεταξύ τυρού και αχλαδιού ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, έκλεψε λίγο χρόνο απο το βεβαρυμένο πρόγραμμα του για να συζητήσει με τους τοπικούς δημοσιογράφους σε στιγμές χαλάρωσης διάφορα θέματα τοπικού και πανελληνιου ενδιαφέροντος που ξεκινούσαν απο το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό και κατέληγαν σε θέματα που απασχολούν αυτό το διάστημα την τοπική επικαιρότητα αλλά και ζητήματα που αφορούν τα προβλήματα του περιφερειακού Τύπου, έντυπου και ηλεκτρονικού, αλλά και τις ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις.

Από τη συζήτηση δεν έλειψε και η εκλογολογία με τους δημοσιογράφους να επιχειρούν να βγάλουν κανένα ''λαβράκι''. Φιλότιμη η προσπάθεια αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα αφου ο υπουργός γνωρίζοντας καλά την τέχνη της πολιτικής επικοινωνίας, απαντούσε στους δημοσιογράφους με ερωτήσεις προσπαθώντας ο ίδιος να πληροφορηθεί κάτι που ενδεχομένως να μην είχε υποπέσει στην αντιληψή του.

Σε ό,τι είχε να κάνει με την πολιτική, σφίγγα ο υπουργός, δεν του έβγαζες κουβέντα καθώς επαναλάμβανε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στο πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο.