Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Φθιώτιδα : Μεγάλη η συμμετοχή των μελών στις εσωκομματικές κάλπες του ΠΑΣΟΚ για Νομαρχιακή Επιτροπή , Συνέδρους και ονομα

Στις κάλπες προσέρχονται απο το πρωί σήμερα  τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα για την ανάδειξη αυτή τη φορά των νέων οργάνων Νομαρχιακών και Τοπικών Οργανώσεων , εκλογή αντιπροσώπων για το Συνέδριο και επιλογή ονόματος του κόμματος.  Η ανταποκριση του κόσμου του ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα είναι μεγάλη και σύμφωνα με τα στελέχη του κόμματος ο αριθμός των μελών που θα ψηφίσουν θα πλησιάσει τη συμμετοχή της προηγούμενης εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη της ηγεσίας και την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη .Η σημερινή διαδικασία εχει και χαρακτήρα δημοψηφίσματος και για την ονομασία του κόμματος . Οι ψηφοφόροι καλούνται  να επιλέξουν  ανάμεσα σε δύο  προτάσεις που είναι  "ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής" ή σκέτο ΚΙΝΑΛ . Ο αριθμός των συνέδρων   που θα εκλεγούν ανέρχεται σε 4602 , οι οποίοι θα κληθούν το τριήμερο 20-22 Μαΐου, όπως έχει ήδη αποφασιστεί, να εκλέξουν τη νέα Κεντρική Επιτροπή και τα κεντρικά όργανα του. Στο τελικό σώμα του συνεδρίου θα προσκληθούν ακόμη αριστήνδην μέλη καθώς και προσωπικότητες του ευρύτερου χώρου. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα οποτε θα ξεκινήσει και η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων .

Να σημειώσουμε επίσης οτι το εκλογικό κέντρο της Λαμίας στηνΠλατεία Διάκου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ευθύμιος Καραίσκος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας Γιώργος Κυροδήμος και ευχήθηκαν καλη επιτυχία σε ολους τους υποψηφίους .

 

 

 

 

Το ενδιαφέρον για τις εκλογικές διαδικασίες στα πλαίσια της ανασυγκρότησης του κόμματος είναι μεγάλο και αυτό καταδεικνύει  η μεγάλη συμμετοχή στην κατάθεση υποψηφιοτήτων . Η Νομαρχιακή Επιτροπή   Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ θα αποτελείται από 13 μέλη και κάθε ψηφοφόρος έχει δικαίωμα να βάλει έως και 3 σταυρούς στους υποψηφίους.Οι Τοπικές Οργανώσεις των δήμων θα αποτελούνται από 5 μέλη και οι ψηφοφόροι έχουν δικαίωμα να βάλουν 1 σταυρό.Ο αριθμός των συνέδρων στην Φθιώτιδα είναι 59 και κατανέμονται ως εξής:

ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ : 6

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ: 5

ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ : 23

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ : 7

ΔΗΜΟΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ : 5

ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ : 7

ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ 6 

 

Δικαίωμα ψήφου θα έχουν τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής και όσοι εγγραφούν μέλη μέχρι και την ημέρα των εκλογών της 8/5/2022.

 

Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία της 8/5/2022 απαιτείται υποχρεωτικά η καταβολή αντιτίμου ίσου με το ποσό του ενός  ευρώ.  Παράλληλα με τη διαδικασία για την εκλογή των νέων οργάνων και των συνέδρων, θα πραγματοποιηθεί και ξεχωριστή ψηφοφορία για το όνομα της Παράταξης.

    

 

Απόψεις

Αθήνα, 23/06/2022Χθες το απόγευμα είχα την ευκαιρία να βρεθώ με τον Υπουργό Υγείας κ. Θανάση Πλεύρη και συζητήσαμε διάφορα θέματα για το ΛΑΪΚΟ Νοσοκομείο, για το...
randomness