Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΛΑΜΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Κύριε Διευθυντή,  

Με τη συμπλήρωση 35 χρόνων, από το καινούριο ξεκίνημα της καθημερινής και αδέσμευτης εφημερίδας σας «ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ» από την εταιρία σας το 1982 και 77 από την πρώτη έκδοσή της, θέλω να σας στείλω τις πιο θερμές μου ευχές σε εσάς, τον αδερφό σας, Δημήτρη και όλους τους άλλους συνεργάτες σας.

Ακόμη, να ευχηθώ στην έγκριτη εφημερίδα σας συνεχή και αδιάλειπτη πορεία και στην ηλεκτρονική της έκδοση. 

Να έχει ανεξάρτητη, ακομμάτιστη και πλουραλιστική ενημέρωση σε μια εποχή που ο Τύπος – έντυπος και ηλεκτρονικός – δοκιμάζεται κι αυτός από την οικονομική κρίση που διέρχεται η πατρίδα μας.

Σήμερα, στις στήλες του, υπάρχει ανοικτός διάλογος, ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, αντιπαράθεση θέσεων, επιχειρημάτων, απόψεων, σχολίων κ.τ.λ.

Είναι ανάγκη να υψωθεί η πνευματική στάθμη του αναγνωστικού κοινού. Όχι ωραιοποίηση των γεγονότων, όχι εφησυχασμός. Εγρήγορση!

Ο δημοσιογράφος οφείλει να αναγράφει τις ειδήσεις με ακρίβεια και αντικειμενικότητα και να ξεχωρίζει τις ειδήσεις από τα σχόλια.

Ο δημοσιογράφος να είναι όργανο του λαού, να υποστηρίζει τη δίκαιη υπόθεση των λαών για την ελευθερία τους και όχι των πολιτικών του μεγάλου κεφαλαίου.

Εύχομαι υγεία προσωπική και οικογενειακή σε όλους σας.


        «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ»!


Δελημπούρας Χρήστος
Τ. Σχολικός Σύμβουλος-Προϊστάμενος Π.Ε.

 

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.