Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Το γιόρτασαν και φέτος στο Περίβλεπτο οι Φίλοι του Θανάση Γιαννόπουλου

Μεγάλη επισκεψιμότητα γνώρισε και φέτος το χωριό Περίβλεπτο στη Δυτική Φθιώτιδα στο καθιερωμένο αντάμωμα των φίλων του Θανάση Γιαννόπουλου . Ο πρώην υπουργός τηρεί με θρησκευτική ευλάβεια κάθε χρόνο ενα εθιμο που ξεκίνησε πριν 22 χρόνια και η ανταπόκριση του κόσμου είναι εντυπωσιακή , αποδεικνύοντας με τη συμμετοχή τους οτι ο Θανάσης Γιαννόπουλος εχει πραγματικούς φίλους στη Φθιώτιδα που τον ακολουθούν πιστά σε ολες τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες που παίρνει , ακόμα και σήμερα που δεν είναι βουλευτής ή υπουργός . Μεγάλη ηταν η συμμετοχή και στην 22η συνάντηση των κυνηγών και φίλων του Θανάση Γιαννόπουλου στο Περίβλεπτο του Δήμου Μακρακώμης .
Η κυνηγετική Κυριακή ξεκίνησε πριν 22 χρόνια και γίνεται  αντάμωμα των κυνηγών της Φθιώτιδας των γύρω νομών αλλά και οσων  αγαπούν τη φύση και την ομορφιά.

Η κυνηγετική Κυριακή ήταν μια ιδέα που ξεκίνησε εδώ και είκοσι χρόνια. Ο Θανάσης Γιαννόπουλος σκέφθηκε ότι το ωραίο χωριό του είναι κατάλληλο για  ένα  τέτοιο αντάμωμα .Με τους κυνηγετικούς συλλόγους του νομού εκοψαν και φέτος  την καθιερωμένη πίτα τους .

 

Στο φετεινό αντάμωμα το παρών εδωσαν ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραίσκος , ο  αντιπεριφερειάρχης Θανάσης  Καρακάντζας , ο Αντιδήμαρχος Μακρακώμης Πάνος Κοντογεώργος , δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι , ο πατέρας του υπουργού Οικονομικών Κώστας Σταικούρας , ο Παναγιώτης Παρχαρίδης και πολλοί ακόμη φίλοι του Θανάση Γιαννόπουλου .

Φωτογραφίες

   

Απόψεις

Θέλω να πέσω για ύπνο και να ξυπνήσω παραμονή Δεκαπενταύγουστου, απ’ τα πανηγύρια του γιου μου για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών.Να έχουν γίνει τα καρπούζια.Ο...